Godkväll!

Det har varit en del nu i den nya kursen. Låt mig börja med att jag tycker att det var dålig information inför den nya kursen... Sedan har jag tyvärr fortfarand esvårt för Cambro... Det är egentligen inte svårt men jag förstår inte hemsidan och vart all info om uppgifterna står för de finns inte på filen "uppgifter" utan där ska man skicka in uppgifterna och på filsamlingen finns annan information och i den filen ska det finnas en studie guide och där står typ all information och då blir jag förvirrad för jag ser inte vilken uppgift som ska vara vilken och i vilken ordning Osv... Ja.. Jag har varit eller ja.. har.. Jag ÄR stressad och då kommer förvirringen och ångesten ivägen för att jag ska ha koll Och så vidare.

Men nu ska jag inte klaga! Jag har blivit indelad i en glad och fin grupp. Kamraterna är humoristiska, glada och ja.. Helt enkelt så som jag trivs med. De har sina stunder som seriösa och resterande tid skojjar de runt. SÅ... Idag har jag suttit med den gruppen och jobbat på inför powerpointen som vi ska presentera imorgon.. Hoppas jag inte tappar bort mig i allt imorgon.. Blir så nervös vid redovisningar. USCH!

Hur som helst.. Efter plugget hittade jag Elvira, Ana och Linneas grupp så jag gick till dom en stund sedan åkte jag hem för att byta om eftersom jag och Elvira skulle möta Bumbas på stan för en middag. Börjar med att jag går ut mot busskuren och ser hur bussen rullar iväg.. Men jag klagar inte för här i Umeå går bussarna rätt ofta. Så jag tänker "Aja.. Nästa buss kommer om kanske 10 - 15 minuter.." Jorå... Den bussen som skulle komma kom inte så fick vänta på nästkommande... Men jag han in till stan. Då hade Elvira redan kommit fram så hon väntade på mig, sedan hittade vi Bumbas och då drog vi oss mot Pinchos men såg att Pinchos höll på med renovering eller liknande så där kunde vi ju inte äta... Men då kom vi på att AllStar fanns i närheten så vi gick dit men då hade de inte öppnat än, så vi gick till MVG gallerian och gick runt där tills AllStar öppnade. Där åt vi god mat och drack lite gotta. (Busigt! Det är ju trotts allt lillördag..) ;D

Efter en stund ser jag Lotta med sin son gå åt vårat håll. Jag är osäker om jag ropade eller mumlade hennes namn men hon fick syn på mig så vi sa hej och lite så. Sedan gick hon och jag var ännu gladare än innan jag gick dit!

Efter vi ätit så drog vi oss mot Olles för att bowla.  På vägen dit möter vi en man med ett unikt ansikte. Han trodde jag var en skådis från serien "Scrubs"... Han va lite creepy.. Pratade så mycket och ja... Nä, när Elvira gav mig en hint att vi skulle ta oss därifrån så sa jag till mannen att vi var tvugna att gå och han verkade acceptera det. Hur som helst.. Vi kom oss in till bowlingplanen OCH......... Jag sög! Det var nästan pinsamt så dåligt det gick men det var kul. Det bästa var ändå när det var 2 sekunder kvar och Elviras tur. Hon vågade inte köra på de sekunderna så jag tog min an fallet! Jag anföll ett bowlingklot, halvsprang in på banan och slängde iväg klotet OCH DEN RULLAR RAKT! JAG TRÄFFAR MITTEN PÅ PLANEN OCH EN.. BARA EN... ja vad heter det... Det som man ska få omkull... aja... EN SÅN STÅR KVAR PÅ BANAN EFTER ATT ALLA ANDRA FALLIT OCH DET VAR SISTA KLOTET SOM JAG SLÄNGER! Det kändes bra trots att jag inte fick en till chans att slå så bra.. Det var kul!

Nu har jag kommit hem, ska läsa igenom det jag ska säga imorgon på redovisningen och lyssnar på lite Lisa Ekdahl!

Ha det bra med er så hörs vi! Å sov så gott ni kan!

Hanä, Hörs, Heyy! ;*

CorpChild

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon allihopa!

Som mitt tidigare inlägg sa så hade jag en bra julafton. Samma sak när det gällde nyår! Nyårs firandet blev hos min syster tillsammans med vännerna från gänget. Vi blev inte så jättemånga men det blev bra så. Vi gick till vattentornet för att kolla på fyrverkerierna vid 12 slaget och sedan var vi tillbaka till syrran å hennes killes lägenhet. Det blev party i några timmar till och sedan tog ja med mig en av vännerna till mig eftersom det var tight med sovplatser. Jag å vännen började hacka sallad å värmde mackor och lite mat för vi var sååå hungriga. Iallafall jag!... Och det var ju en himla tur det för jag blev inte så värst bakis som jag trodde jag skulle bli.

Det blev en lugn 1a januari vilket kändes bra.

Vad har jag gjort första månaden detta år då... Känns som om det var flera månader sedan som nyår var men vi har ju fortfarande Januari... hmm.. Jag träffade klasskamraterna igår.. Vi delades in i flera mindre grupper tillsammans med de andra som går förskollärarutbildningen vårat år.. Träffade tre nya (för mig dårå..) som jag tycker verkar jätte trevliga. Det kan bli en bra grupp det här. När våran första uppgift var gjord satt jag med Ana, Elvira å Lukas för att äta lunch. Sedan hade jag, Ana och Elvira bestämt oss för att börja tidigt med plugget så vi drog oss mot bibblan för att se om böckerna vi behövde fanns där. Det fanns två men de fick man inte låna ut.. och på Dropbox fanns det en bok så vi få se hur det här går... Vi ska nämligen ha läst 3 böcker till måndag och jag tycker vi fick informationen sent... Jag vet ärligt inte om någon hade den ena boken som man var tvungen att köpa eller låna på bibblan.. Den skulle då inte finnas på Dropbox... Vi får se hur det här går men idag så kommer Elvira och Lukas för att plugga hos mig. Åh nej! Jag har ju omtenta den 18:de... Så det blir att plugga till den också. Men det fixar sig nog. Jag vet ju vad jag gjorde fel senast.

Hur som haver... Idag har jag fått min tvättmaskin installerad så nu behöver jag inte dra med mig tvätt hem till päronen :D *Yayyyy*!!!!!

Ja.. Annars är det kyligt väder.. Mycket med vind och snö!

Har som inte så mycket mer att säga.. Kommer då inte på något nu men det kommer nog senare om jag kommer på något mer.

Ni får ha en fortsatt bra dag kära vänner!

Hane, Hörs, Heyy ;*

Corpchild

Åh!!! "Ta mig tillbaka!!!"

Likes

Comments

Godjul på er alla i efterskott! 🎅🏼🤶🏼🎄😘

Jag har haft mycke nu och lite ork om jag ska vara ärlig.. blir mer och mer förvirrad och minnet sviker mig mer och mer... Men det blir bra! Det blir bättre, sakta men säkert klättrar jag åter upp igen med siktet mot stjärnorna.
Oj.. Det där blev deep MEN ja.. sant. Kanske överdrivet jag vet inte men så jag tänker ibland.

Men bortsätt från stressen och ångesten så har jag haft det bra. Hade sista ”studiedagen” (salstenta) i torsdags och därefter blev det lov. Och vad gör jag? Jo istället för att fora ledigheten så tar jag och besöker jobbet på fredagen och är där tills 16 tiden. Det kallar jag semester! De hade 5 barn på avdelningen och på morgonen 2 personal på avdelningen men den ene for hem efter lunchen. Jag gick hem till deras lunch för å göra mig ngt eget men sedan gick ja tillbaks ☝️😋 Efter en viss tid kom en till kollega (som hälsade på) och hon skjutsade mig sedan till Ica och sedan hem.
I looove My people and My work, som jag inte jobbar längre på 🤔 Men mitt mål är att börja jobba igen efter studierna 😁👌

Sedan på fredakvällen åkte jag hem till byn me syrran och där har jag varit tills igår. Firade lilla julafton på lördagen hos farmor och spelade julklappsleken. Och på söndagen firade vi Julafton med kusinens familj (på mammas sida) och det var nog den trevligaste julen på länge. Har verkligen saknat firandet med dom plus att man fick ju träffa kusinbarna som INTE är så små längre 💕
I måndags spelade syrran ”As in as cream” (Assasins Creed, det nya) och jag spelade OW (Overwatch) och sedan spelade vi ett, för oss, ett nytt spel med mamma som hette ”ticket by train” eller något sådant och det var faktiskt väldigt kul. Ett lugnt och mysigt spel. Så det ska spelas igen!

Igår kom Farmor och hennes äldsta syster förbi och fikade och pratade en stund. Det var också trevligt.
Sedan efter middagen körde jag hem mig å syrran. Vi bor ju grannar nu som sagt vilket känns riktigt skönt 🙂👍💕

Idag har jag inte gjort mycket.. Tagit de lungt Osv.. kollade på en film, ”The boy”.. den va lite läskig men faktiskt rätt bra ☝️ kategoriserad som thriller och skräck.

Nu sitter jag och skypar me Elvirran 💕
Ha en bra kväll och sov gott inatt!

Lite intressant btw.. nu när ja skulle lägga upp bilder från helgen.. jag har ju inte tagit nå bilder i princip och de bilder ja tog, tog ja me snapen å de bilderna sparade jag ju inte... aja ni får nöja er me de jag la till ovan ☝️😜

Hane, Hörs Heyy 😘💕

P.S. Is å sko bilden är ifrån torsdagens morgon då jag halkade och faktiskt föll.. gjorde ont som fan å hade ont tills igår.. landade på ovansidan handleden men lillfinger fick en halv blånagel å tummens båtben fick å en liten skada... känns bra idag men har knappt jobbat me något så ja... Det var torsdagens ”höjdpunkt”, skrattar än idag över skadorna.. de skulle inte blivit till om ja inte räddat mobilen ☝️😅

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

Det har varit fullt upp för mig så har helt enkelt inte orkar eller haft tid att uppdatera mitt liv här på bloggen.. Men nu har jag tid!

Det är så att förr förra helgen (2 helger sedan) och då lägger jag in fredagens morgon till helgen.. Min vän Elvira sov över hos mig den natten till lördagen eftersom vi skulle ha omsalstenta på löragen. Jag kommer int eihåg så mycket från själva fredagen om jag ska vara ärlig men har en änsla av att den var bra samt att det var problematiskt i luften. Vi har märkt skillnad mellan vårt lilla gäng och det har hänt en hel del efter det också.. Inget jag ska dra upp.. Men det var mcket vi tänkte på och mycket vi diskuterade. Sedan spelade vi kort och åt sen middag också.. Undrar inte om det var då jag fick ett il att göra min snögubbe på uteplatsen =/ Kan vara så att det var då..

Nu inser jag att jag bara ordbajsar och totalt glömt vad jag hade för mål med den helgen... JO! Såhär var det!! Elvira sov hos mig för vi skulle ha omsalstenta på lördagen så vi ställde klockan tidigt med tanke på att vi hade tänkt kolla igenom provet och frågorna en gång till men det blev inte så.. Vi ställde klockan på 6 och kvart över klev jag upp och jag han göra en hel massa saker jag inte brukar göra! Jag hade nämligen såklart gjort mig klar, hittat en okej outfit, jag åt en lite frukost, hade tvättat håret och hann både torka och platta det! Sedan fick jag ett il att mublera om i rummet och efter det såg vi klart på filmen vi inte såg klart under fredas natten. Trotts allt vi gjorde så var vi ute en kvart för tidigt till de att vi skulle gått till bussen. Det var en bra morgon!

Sedan har ja inge minne av helgen men har en känsla av att den var lugn.. Eller näe de var den inte! Jag var ju å min kompis cilas bröllop!! Min fina Cila! <3 Hon var så vacker. Blev en lyckad kväll.

Veckan efter innehöll salstenta plugg och den tentan hade vi förra fredagen och i fredas hade vi del 3,4 och 5. Hoppas jag får åtminstone nästan godkänt... Har ingen plan på en till omtenta...

Och igår hade vi kursintro och två föreläsningar. Dagen gick rätt bra. Denna dag gick också rätt bra men den var mer flummig idag. Under första föreläsningen hade vi en kvinna som föreläste om politik och kanske något mer.. Men det mesta hade med politiken att göra. Hon talade bra men tror det var på liite för hög nivå för att vi skulle veta vad allt betydde.. Den andra föreläsaren vi lyssnade på hade en väldigt ensidig ton när han pratade och jag såg flera som somnade till hans ord.. Men närmare slutet lekte han med både sin ton och röst, Då blev det fart och tror de flesta vaknade till. (Han läste citat och levde sig in i dem). Efter den andra föreläsningen satt jag kvar me två till vänner och spelade kort en timme och sedan beslöt vi alla oss för att dra oss. Tanken var att jag skulle åkt bussen hem men den kom inte.. Visade sig att när jag vandrat en bra bit så såg jag en buss (en av de jag skulle tagit) men den var vääldigt full och chauffören hämtade inte upp de som stod vid kommande hållplats.. Så ja.. Jag gick och halkade mig hela vägen hem. (Det är värkligen inte så långt mellan universitetet och där jag bor som jag får det att låta som) men när det är lite kallt/kyligt och halt så känns vägen längre. Men det gick jättebra.

Jag har hunnit spela lite OW och nu ska jag laga lite middag.

Det var nog allt för idag. Lär kanske bli lite skype med vännerna ikväll och kanske vandring me syrran senare.

Ha de gött!

Hanä, hörs, Heyy ;*<3

​Jag å syrran en solig dag! 

Likes

Comments

Gokväll!

Åh de känns så stressigt!!! Fick godkänt på hemtentan ja skickade in i slutet av Oktober vilket jag är överlycklig över! Men då har man kvar omsalstentan från psykologin på lördag å freda nästa vecka är det del 3,4 och 5 (salstenta) och det är så kort tid å lära sig nya grejer på.. jag tar ju sån tid på mig att för de första komma igång me plugget.. sen så ska jag ju lära mig de ja läser å de tar också tid.. har ni tips på strategier m m så kommentera gärna..! ☝️ Jag tar emot alla tips ja kan få! 😘👍

Det är drygt med stressen.. de flesta har den och den är som ett kryp som lever under skinnet och tar energi från hjärnan.. Den ut EM-klar sig för mig väldigt fort till ångest och ångesten gräver sig djupare.. det blir jobbigt då den går ut fysisk (för mig kan benen bli tunga/domna och sprider sig den känslan upp för ryggen å längs armarna så blir det väldigt svårt att stå).. Detta hände då idag efter seminariet.. jag sa inte de direkt till vännerna utan väntade tills vi alla gått till bussen. Jag åker åt ett håll å de andra åt de andra hållet så när ja gick på min buss skrev ja till en av vännerna. Ibland märker de direkt om de ä ngt och ibland kan ja visa de så de vet.. Tror att de syntes idag men jag fick inte ur mig riktigt vad som hände. Ibland blir det helt enkelt för tungt..
Men när dessa två tentor är över hoppas jag på ett snabbare svar på om man är godkänd så jag åtminstone kan kontrollera andningen.. det är svårt att märka av hur dåligt man andas när man upplever ständig stress (på den nivån då att man inte känner den förens den blir starkare..)
Men kvällen har varit bra. Eftermiddagen till viss del. Satte mig och pluggade quissen och sedan blev de en vila. På kvällen ringde ja syrran för å se om hon ville gå ut en sväng å jag lyckades övertala henne. Jag tror de var en bra ide. Vi hade de trevligt och de va skönt att få sig frisk kvällsluft.
Sedan va hon hos mig en liten stund å när hon gick kollade ja på lite klipp om hundar som skyddar deras ägare, *fråga inte varför*!
Nu ska jag göra mig klar för natten och hoppas morgondagen blir lugnare. Blir två föreläsningar imorgon om troligen statistik.. tycker mig ha hört det någonstans.
Men ni får sova så gott ni kan vänner!
Hane hörs Hey 😘💕

Gårdagens fluff efter att ha kammat Ur dreadsen och lite mönsterkladd för nå kvällar sedan 👌

Likes

Comments

Goddagens på er!

Idag är det lördag och jag är i princip helt ledig! Förkylningen är kvar och tyvärr så har astman hoppat in i fältet vilket är mindre bra men jag överlever! Näsan & halsen känns bättre men jag är medveten om möjligen skavsår här och var..

Igår (fredag) hälsade jag på jobbet, kollegorna och de barn som var kvar och det var sååå skönt att vistas i lokalerna igen! Ett fantastiskt arbetslag som jobbar på så gott de kan. De ger mig också en sådan energi.. Måste hälsa på oftare. Hur som helst så saknade jag två kollegor när ja var där men den ena mötte jag på vägen dit. Hon hade slutat och den andre var inte ens i området utan i en annan stad. Men jag hann träffa två av de ordinarie från min grupp jag jobbade i förut då, och sedan träffade jag bästa K (vikarien som jag tror jag ser som mest upp till), en fantastisk person! Sedan träffade jag fler från personalen både innan å efter ja sku gå hem (då mina närmaste kollegor slutat) och det kändes bra det med. träffade även några äldre elever jag haft och de växer! Alltid kul att se :)

Efteråt ringer syrran och frågar vart jag är för hon har tydligen knackat på min dörr utan att ha fått respons för hon trodde jag var heemma med tanke på att det skulle ha lyst i min hall, så jag fick förklara att det är för att jag ska se något när jag väl kommer in i läggan. Men samtalet avslutades med att jag gick hem till henne & på vandringen dit mötte jag hennes kille också så jag gick med han hem dit. Vi åt mat, han tog ett bad, Jag & syrran tävlade i vem som kunde hoppa flest hopp i hopprep och sedan skulle vi prova på "Lillan kom in!" som man hoppade som barn men det slutade med skrattattack och vi dog litegrann på det så vi avbröt och försökte på situps och armhävningar... Det slutade med att vi låg o´på golvet och skulle försöka lyfta upp fötterna i luften utan att tippa. Sedan blev det plan på film men jag valde ganska fort därefter att gå hem för förkylningen och astman...

När jag väl kom hem ringde "jägarn" (Josse, klasskamrat från gumnasiet), bäste Josse ;) Hon fråga hur länge ja sku va vaken & om jag skulle lägga mig och när men det viste ju inte jag då... Så hon skulle få höra av sig & på så vis se om jag var vaken när de skulle vara redo att hälsa på mig men jag sov då hon ringde mig... Men innan de att jag lagt mig såg jag kort på "storkarna" filmen och skypade med två vänner. Samtidigt som jag ritade och försökte mig på konstens värld.. Gick sisådär men den sista bilden kan bli något att jobba vidare på. Har bara inte så mycket papper å blad kvar...

Idag blir det nog en lugn dag... Får se vad som händer, inget riktigt planerat så vitt jag vet...

Nu ska jag fixa lite lunch iaf! Å lite varmdryck för halsen.. Kanske spela lite Ow... Se lite teskedsgumman (blev som sugen på de nu... Tanken dök upp bara sådär..) hm.. Ja men vi får se hur dagen ser ut.

Ha en trevlig helg!

Hanä, hörs heyy ;*<3

Juste!!!! Jag har ju lekt med håret såe... De ä lite dreadaktigt.. Inte färdigt än men det är på gång.. Ser just nu ut som ett lejon ;D Får fixa bild senare <(o_O)>

Likes

Comments

Gokväll kära kamrater!

Som jag skrev igår så pluggade (försökte) jag plugga till salstentan som var idag. Jag la mig och kände mig säker igår och var än säker idag innan jag klev in i salen på att jag kunde nästan allt. Men när jag ser salen så blir jag nervös och inbillar mig att jag inte kan alls och när jag väl sitter där så har jag en klasskamrat bakom mig å två framför mig. Jag nämner att jag såå gärna vill gå igenom en gång till men vi hinner inte. Hur som helst så delas proven ut och jag ser att det är tre stycken papper med frågor och tre eller fler blanka rutpapper. För det första... VARFÖR HADE DE RUTIGT SVARSPAPPER???? Dom ber en skriva tydligt och fint för att de ska kunna läsa när de ska rätta ens svar senare... Men hur ska de kunna se vadsom står när de är en massa rutor och sträck ivägen? Jag hoppas då att de kan läsa vad jag skrivit för jag skriver väldigt litet men tydligare än förr!

Sedan så hade vi fått instuderingsfrågor, ca 10-20 stycken, angående prov 1b delen. Men på provet kommer de upp tre frågor varav två av dem hade som dubbel frågor så ca 5 frågor från del 1b delen och jaa... Det var inte alls som jag väntat mig... Blev faktiskt besviken för jag hade pluggat som ett as och var redo på att visa vad jag hade tryckt in i min vetenskapliga del i min hjärna men då fick ja int chansen till... Istället hade de större frågor angående skollagen och läroplanerna.... Och de fyra kunskapsområdena hade jag svåert med me tanke på att jag inte hittat så mycket information om de så blire en till omtenta så blire... Hoppades på att en tenta åtminstone skulle bli godkänd första gången men nja... Det återstår att se...

Efter jag var färdig så mötte jag fyra vänner utanför så jag satte mig med dem och de slutade med att vi spelade kort tills alla våra vänner kommit ut. Vi satt ett bra tag till där faktiskt, var så trevligt. sedan blev vi hungriga och då åkte vi hem.

Vid fyra tiden fick jag för mig att de va kväll (det blev mörkt ute) så jag tog mig en powernap och de slutade me att jag somnade 2 ggr och vaknade strax före 19 för min vän ringde på skype. Nu snackar vi eller aah... Vi lyssnar på en annan vän som spelar lite för oss. :)

Sedan har jag tänkt på en av föreläsarna som jag tvingade mig att lyssna på i förrgår... En viss föreläsare som jag såååå vill nämna här ute men det vore inte rätt trotts att han skulle förtjänas att göra det. En sådan föreläsare tycker inte jag ska förtjäna att stå där framme och skadeglädja sig åt elevernas oro inför hans del av rättningen på tentamen Osv... När jag pratade med min mor i eftermiddas så hade hon kollat upp honom på internet och det visade sig att han fått pris för att ha varit en så duktig lärare, historiker och föreläsare m m. Och jag förstår inte det med tanke på att han använder sig av skadeglädje mot elever, har en totalt skitig attityd och ja... Vi elever tycker INTE om honom... Kände mig bara tvungen att dela med mig om det...

Hur som helst.... Snart blir det Overwatch me en annan vän och sedan lär ja väl lägga mig för natten eller se film.

Det var nog allt för idag

Ha en trevlig kväll och helg så höres vi!

Hanä hörs heyy ;*<3

Corpchild

Likes

Comments

Gokväll kära vänner!

Jag har haft feber i tre dagar nu (rekord!) brukar ha feber i en dag å sedan äre över men inte denna gång.. Vilket suger! Vaknade under natten vid 4 tiden och hade vist 39.5 graders då och då kände jag bara att "näe! Jag orkar inte med dehär!!" Men de gjorde jag. Har mått bra idag men ont i halsen som fan...

Hur som helst så har jag pluggat inför salstentan som är imorgon och jag känner mig ändå rätt lugn.

Nu skypar ja me min kamrat å vi försöker planera ett häng och snart äre dags för sängen. Har inte så mycket mer att säga..

Sov gott me er och ha en lyckad helg!

Hanä hörs hey ;*<3

-> Veckans filter Me primadonnan! 

Likes

Comments

Gokväll! Länge sedan sist!


Det har hänt en massa saker under denna tid... Och då menar jag inte som något roligt och spännande i resaktiga ting eller om flytten utan jag menar då skolan. (Jag har pluggat och pluggat om tentamen prov...) Men jag skickade in en uppgift igår och det känns lovande ändå.

Ja juste... Jag har ju flyttat nu! Till en egen lägenhet på 49 kvm. Känns bra! Nu behöver jag inte anpassa mig till någon som bor med mig utan nu kan jag gå runt i läggan utan problem.

Men jag måste säga att denna dag har varit en av de märkligaste dagarna och då menar jag dagens föreläsningar för den nya kursstarten. Det började med kursintroduktion på väven vilket var helt okej. Sedan hade vi en föreläsning som hade att göra med lite historia och om kunskap. Det märkliga med denna föreläsning var hur historian kunde hamna i denna föreläsning och hur läraren betedde sig. Tror aldrig jag stött på en sådan oförskämd, otrevlig och överdriver föreläsare/lärare. NÅGONSIN! Föreläsaren var så otrevlig att jag ville bara dö. Påstod att skola kunskap ska inte vara rolig utan den skulle vara intressant och viktig. För kunskap och kursen är "jävligt viktig!" som han utryckte sig en av gångerna han nämnde ordet "viktig". Åh... Varför räknade jag inte alla gånger som han sa att kunskap och information skulle vara "viktig" för... Han sa det så många gånger.... Tror han gick på repeat eller hur man nu stavar det... Han sa om samma meningar om och om igen... Och svor värre än en sjörövare med tanke på hur han uttryckte sig... Var hemskt och han sa även något om att "om man inte vet vart man kommer ifrån..".. så ... - Tror de va något om att man skulle dra åt helvette eller om de va att man skulle ge upp då eller att man skulle inte lyckas... kanske de va att man skulle må dåligt... Och jag kände mig träffad där för jag är ju adopterad.. Och att höra att "Om man inte vet vart man kommer ifrån så.."... SÅ kände jag bara att "Jaha... Så om jag inte vet exakt vart jag kommer ifrån så ska jag gå ut från föreläsningen, inte komma tillbaka och skriva ut mig från kursen".. Det var så jag tänkte och jag blev så arg och upprörd över mannens beteende och attityd att jag knappt kommer ihåg vad han pratat om.

Nä usch! Tur en vän som satt väldigt långt fram sa ifrån. Däremot tog han inte henne på allvar när hon liksom sa ifrån. Hade någon sagt ifrån mig så hade jag faktiskt tänkt efter och bett om ursäkt men han gjorde inte de utan skrattade och fick några elever att skratta med.. Nä. Det kändes inte bra...

Sedan hade vi en till föreläsning och den mannen pratade bra långsamt samtidigt som han pratade fort.. Svårt att förklara men ibland hängde jag med och sedan insåg jag att han läste ju bara av det som stod på stora skärmen... Sedan fick vi sluta 30 min innan vi skulle slutat. Han frågade om han inte var klar och om han skulle ge sig där och några elever svarade okej så då gjorde han det och vi alla fick gå. Sedan var den "skoldagen" slut så jag och två till följde med en fjärde kompis hem och spelade kort, åt middag och spårade ur.. Tror vi var något trötta och lessa och det känns bra nu. Tror vi behövde spåra lite sedan blev det serien Grimm och sedan åkte vi hem. Nu är jag hemma, sitter här framför datorn med en kopp varmsaft och snart ska jag sova.

Nä det är tur att jag har mina kamrater. De är bra på att höja stämningen. Och idag behövde vi det. Tack för att ni finns!

Hane hörs heyy! ;*<3

Likes

Comments

Gokväll mina undersåtar!

Länge sedan sist och det har berott på att jag har varit så otroligt trött... Har suttit på föreläsningar och försökt jobba på seminarier. Jag har svårt att komma igång med hemmastudierna vilket jag blir stressad över och därmed lägger jag bort studieböckerna och lägger mig istället. Jag ska också snart flytta så har haft kontakt med personen som bodde i den "nya*" lägenheten Osv..

Fick jobba i fredas (förra veckan) och det var sååå skönt att vara tillbaka för en eftermidda. Hade gärna varit där hela dagen men eftersom det var seminarium på morgonen så kunde jag inte jobba då.. Skönt å se dem iaf.

Idag har jag suttit på föreläsning, sedan åkte jag iväg med mor min för att hämta nycklarna till den nya lägenheten och nu sitter jag med två klasskamrater och vi försöker plugga på så gott vi kan.

Känner att mitt fokus inte är 100 % på topp men det går. Vi kör med tester nu.

Ikväll ska jag nog städa lite till och sedan förbereda mig inför morgondagen.

Något jag också gjort under veckan var att se på en serie som då var ny för mig. "Penny Dreadful". Såg klart de tre serierna på 3,5 kvällar. Älskar den serien och jag älskar hur Eva Green spelar sin roll som Vanessa Ives och scenerna när demonen tar över henne är också rätt fränt. Älskar sådana filmer och serier. Thriller, skräck, fantasy och mysterier. Deckare är å min typ. Tim Burtons filmer är som sagt något jag starkt rekomenderar och händer det i framtiden att jag börjar jobba inom yrket och skådespeleri eller något inom film så kommer jag definitivt försöka träffa den där mannen. 

Nä men nu ska jag fortsätta plugga me kamraterna!

Hane, hörs, Heyy <3

Likes

Comments