I helgen var vi i Finnanäs (som ligger nära Ullared) med våra kusiner. Vi har myst ätit en massa god mat, fiskat och har faktiskt tagit ett nattdopp. Vi gick till en mysig strand i fredagskväll när det var solnedgång och himlen var helt magisk! Kolla bara på bilderna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag vart på stan med min fina familj! Nu ska vi snart laga plankstek men först ska vi sätta upp Teos nya darttavla, ska bli kul att prova.

Likes

Comments

Vad har hänt med vädret??? Jag älskar att vara ute så jag bara går och väntar på att vädret ska bli bra. Men ska försöka träna lite idag och kanske fixa lite på mitt rum. Får se lite om jag ska träffa en senare eller inte. Ska även se om det finns nåt stipendium att söka får språkresa. Är det någon som är insatt i det och har någon aning? Jag har alltid velat åka till Australien och vill så gärna åka på en språkresa dit nästa sommar. Men det kostar så mycket. Jag ska försöka se om jag kan jobba under året och sedan se hur mycket pengar det fattas.

Likes

Comments

Jag har hittat en ny pizza-favorit: Avokado-pizza. Det är den godaste av alla jag har ätit, vegetarisk men ändå väldigt mättande. Rekommenderas starkt!

Likes

Comments

Härligaste tidningen och godaste teét☕️

Likes

Comments

Finner inga ord för alla hemskheter som har hänt i Orlando de senaste dagarna. Alla tankar går till de drabbade och deras nära.

Likes

Comments

Jag har blivit galet kär i Playsuits och mina favoriter som du ser här ovan kommer ifrån chiquelle.

Likes

Comments

Kan inte sova och ska jobba om 8h så kan lika gärna blogga lite. Liten update på livet är att det är sommarlov! Väldigt taggad men har inte jätte mycket planerat i sommar så får se hur mycket intressanta saker som kommer upp här. Kom hem ikväll från en tjejhelg som vart mycket trevlig. Min ena kusin fyllde 18 år så jag och min andra kusin hade en liten utflykt med henne i våran gemensamma sommarstuga. Har varit mycket skratt och kul saker som hänt!

Här är en bild från skolavslutningen som jag försov mig till alltså hur lyckas man. Kom 40 minuter sent och håret var genomblött. Lyckat

Likes

Comments

Idag till mellanmål åt jag smoothie Bowl som är så populärt nu så jag var tvungen att prova. För er som inte vet vad det är så är det smoothie som man häller i en skål och sedan toppar med bär frukter ja lite vad man vill. Detta var super gott och enkelt 4/5 hallon. Dock hade jag inte valt frysta blåbär igen det blir för kallt och hårt färska bär och frukter är bättre!

Smoothien:

1/2 banan
Lite yoghurt
Frysta blåbär
Jag hade även i aronia bär för att det skulle bli lite tjockas men det är inte nödvändigt.

Topping:

Kokos
Banan
Mandlar
Frysta blåbär

Likes

Comments