Alltså förlåt verkligen, jag är så dålig på att uppdatera. Men jag glömmer hehe. Det händer så mycket varje dag men samtidigt känns det som att vi inte gör något speciellt heller. Vi hade staff party igår. Och det var skitkul. Efter några drinkar och öl så gick jag upp till livebandet som uppträdde. Eller jag sjöng samt skrek lite och det var mycket gäster och hela staffen. Men det är kul, man får ju bjuda lite på sig själv. 😜 Idag tar vi det lugnt och kollar film, det är väldigt skönt!

Imorgon är jag ledig, men är ensam...Ingen annan är ledig så får se vad jag ska hitta på!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagarna bara rusar förbi precis som vanligt. Och precis som vanligt så njuter jag av varenda sekund.

Idag har jag jobbar 07-11. Vi väntade oss 426 gäster under frukosten, och det är mycket möjligt att alla var där och åt. För folk gick ju aldrig. När det var endast några minuter kvar av buffén så satt det fortfarande kvar massa folk. Och detta är dock tillåtet att sitta kvar, bara att buffén stänger, men det försvårar arbetet för oss som måste duka upp inför lunchen samt städa och fylla på allt som använts under frukosten. Men jag vill inte klaga, jag gillar mitt jobb.

Igår så var planen att jag skulle lägga mig vid 11, för att jag skulle vara utvilad under frukostpasset. Men det blev spontanfest för en hel del av staffen. Vi blev körda dit av bartendercheferna och jag måste säga att det var en någon form av ovanlig lokal. Det var trädstammar som stolar, och väldigt mycket reggaetema skulle jag säga. Men det var kul att umgås med alla som var med, dock kom jag inte i säng förrän 04.15 och mitt försa snoozealarm gick 05.30. Så imorse var det tufft...

Imorgon ska jag ut och springa med Erik, så vi får se hur det ska gå. Jag är ju varken vältränad eller har konditionen i behåll men med lite vilja klarar man allt har jag hört? Önska mig lycka till!

Godnatt på er!❤️

Likes

Comments

En månad. Om 2 dagar har jag varit här i 4 hela veckor. Alltså det är helt galet?! Jag fattar inte. Tiden bara rusar förbi. Känns konstigt att jag varit här 1/6 av tiden redan.

Igår så festade vi lite på stranden! Tände brasa och alla satt och drack. Kul när man kan hitta på grejer alla tillsammans, vilket är svårt då alla jobbar olika tider.

Idag har jag varit ledig hela dagen och vi var faktiskt ett gäng som skulle hyra bil och dra ut och kolla in ön lite mer, men tydligen är det någon sorts röd dag så det var stängt. Så vi har legat på stranden och tagit det lugnt. Tror alla var rätt slitna från igår så var ändå rätt välbehövligt.

Likes

Comments

Godmorgon!

Kanske borde jag starta varje dag med att skriva lite? Eftersom jag hör att dem flesta av er tycker jag uppdaterar dåligt.

Idag känner jag mig trött och rätt hängig. Mina två rumskompisar jobbar morgon och går upp vid sex medan jag har ett lunchsplit idag igen, alltså 12-15 sen 18-22.30. Det sämsta passet av alla...Men det ger mig tid att sova en stund så jag blir utvilad. Det jag planerade att skriva var att eftersom dom går upp sex och är inte dom mest tysta personerna, så blir de svårt att somna om igen. Så jag gick upp strax innan sju och begav mig till frukosten. Satt kvar i drygt 45 minuter och pratade med alla som kom och gick.

Idag ska jag nog sola fram tills jag ska jobba. Känner att jag idag hade velat vara hemma och krama om alla mina nära. Just idag. Det är inte hemlängtan men nu har det snart gått en månad så, det är klart att det börjar bli tomt utan dom.

Förresten!! Igår gick jag ut och sprang i drygt 30 min när det var dom varmast. Inte mitt smartaste drag men är glad att jag kom ut. Känns som att det kan bli en bra grej av de om jag får in det i rutin!

Likes

Comments

Hej!

Idag är de tisdag, och jag lyssnar på en podcast som heter "Alla våra ligg". Jag ligger i vårt gemensamma rum på en soffa och tar det lugnt. Idag kom mina känslor ikapp mig och blev lite ledsen. Det är jobbigt att vara på andra sidan jorden, när det händer så mycket grejer hemma. Privata grejer som jag egentligen inte vill eller kan gå in på men saker som gör mig ledsen. Och jag är ju så känslosam som person. Och det är svårt att få lov att vara ledsen när man är omringad av så många människor hela tiden.

Tänkte faktiskt bege mig till stranden och sola lite. Behöver. Bli. Få. Färg.... Känner mig så vit efter 3 veckor. Men jag hinner knappt sola. Börjar jobba 14.30 så har lite tid att spendera då klockan bara är 10.

Likes

Comments

Alltså jag är så himla trött. Ni anar inte. Vill bara sova!!! Har jätte ont i halsen samt mitt huvud känns tungt, så känns som det är lite sjuk-Corre på ingång. Jag som aldrig blir sjuk, men tydligen här var det utmärkt....

Idag jobbar jag lunchsplit så de betyder att jag jobbar 12-15 sen jobbar jag 18-22.30 igen. Så har ätit lite och försökt vila också. Men mår inte ett dugg bättre så jag hoppas det blir en lugn kväll. Är trött på att jobba kvällar hela tiden också. Har aldrig lediga kvällar...

Försökte bli bättre på att fläta mitt hår idag, och det blir faktiskt bättre och bättre!

Likes

Comments

Alltså hej!!! Ber om ursäkt men jag är så dålig på att uppdatera. När jag inte jobbar så sitter jag inte vid min telefon så blir inte att man skriver så mycket!

Har jobbat hela helgen och det har kommit många svenskar nu hit till hotellet men det är kul. Dock är se lite jobbigt för man måste tänka på vad man säger hehe.

Dagarna rullar på i full fart och jag trivs perfekt. Detta var verkligen rätt för mig. I torsdags så festade vi vid grannpoolen på hotellet bredvid. Vi var ett gäng på 8 personer och alla blev rätt fulla. Men det var skoj! Var ledig på fredagen så jag hann återhämta mig!

Strandhäng all day

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig nästan hela dagen. Klockan är nu cirka 17.00 och jag jobbar 18-22.30 idag. Vi har spenderat dagen på stranden och haft det så bra. Har inte ens bränt mig idag. Så jäkla bra jag smörjde in mig idag. Har kanske äntligen lärt mig!

Imorgon ska de komma 100 svenska gäster och jag känner mig knappt redo. Det betyder sååååå mycket fler gäster i restaurangen...Fast det blir kul. Roligt att få prata lite svenska igen och inte bara min dåliga dåliga franska hehe!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag verkligen inte något speciellt att skriva för det har knappt hänt något sen jag skrev sist. Utan det är jobb, sol och bad typ. Igår så jobbade i princip alla morgon och jag började halv tre som vanligt, så under morgonen la jag mig på klipporna och läste min bok, precis vid havet. Det var jätte skönt och avkopplande.

Idag börjar jag tolv och slutar tre sen är jag ledig till sex och jobbar sen till halv elva igen. Ganska jobbiga arbetstider för hela dagen förstörs typ. Men ska försöka hitta på något roligt under mina lediga tre timmar.

Nu har vi cirka 300 gäster på hotellet och det är stressiga pass vi jobbar. Mycket folk och stress. Men det är kul!

Här satt jag och läste! Så himla vackert!

Likes

Comments

Många frågar hur jag har det, om jag trivs, vad jag gör om dagarna osv. Tänkte att jag kan skriva här så får mi ett hum om vad jag gör.

Jag jobbar alltså som servitris i en restaurang på hotellet. Stor del av jobbet består av städning vilket är mindre kul, men att träffa folk från hela världen och lära sig massor av nya fraser på framförallt franska, väger upp stort med all städningen. Att åka hit och jobba är än så länge ett av mitt livs bästa beslut. Men det är klart att det kan ändras och om två veckor kanske jag inte vill vara kvar. Men det hopps jag verkligen inte händer. Det var faktiskt en kille här igår som valde att avbryta sitt kontrakt och åkte hem. Han jobbade som kock i köket och kände inte att han trivdes med sina uppgifter. Och så kan det ju vara. Att säsonga är inte för alla.

Men om ni funderar på att åka så gör det. Tänk på att man kan alltid åka hem. Det är alltid värt att ge det en chans.

När vi är lediga kan vi göra typ vad vi vill. Igår tillexempel innan jobb så provade vi stand-up paddling. Man står alltså upp på en surfingbräda och paddlar. Det var sjukt svårt att hitta balans men det var kul att prova. Vid 11 när Matilda slutar jobba ska vi prova det igen.

Likes

Comments