Hej igen..

Jag har varit borta ett tag pga att min hjärna glömmer bort bloggen,

men nu skall jag kanske komma ihåg det (förhoppningsvis).


Vad har hänt under tiden??

Jo vi har skaffat en valp hos pappa, Kellie! Hon är en manchester terrier precis som våran andra hund Chili. Det var en ganska rolig historia hur jag fick veta om henne. Alla syskon skulle samlas och äta middag hos pappa och Christin och när vi kom dit hörde vi två hundar som skällde istället för en och i pappas knä satt lilla Kellie och moffade. Då hade dom bara kommit hem från Finland några timmar tidigare med henne. Nu har anpassat sig bra med alla en problemet vi har är att hon skäller på katterna men det ordnar sig snart.

Ärligt talat tror jag att det är det enda intressanta som hänt i mitt liv på sistone så vi får väll se vad jag bloggar om nästa gångPuss och kram💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För ca en månad sen flyttade jag och mamma till en ny lägenhet vilket innebär ett nytt rum att inreda.
Jag älskar att kolla på inredning men jag kommer aldrig till skott att inreda själv, plus att det blir extra tråkigt då man måste anpassa sig efter inredningen man valde när man var 12. Men äntligen har jag börjat ta tag i det och börjat kolla på vad jag ska göra. Hittills har jag bestämt mig för en att jag ska blanda olika metaller, min möbler är svarta så jag satsar på vita detaljer och även en centrerad tavelvägg i svar och vitt. Det enda jag hunnit gjort är att beställa en taklampa och fönsterlampa från jotex assaå kolla in dom dom är så snygga!

Länk till lamporna.
Bordslampan: http://www.jotex.se/jotex/sophia-bordslampa/460192?N=1z13z8z&Ns=RankValue2|1&Nao=1
Taklampa:http://www.jotex.se/jotex/sophia-taklampa/460194?N=1z13z8z&Ns=RankValue2|1&Nao=6


Sedan nu har jag suttit och kollat på matchande mattor och inspiration till tavelväggen. så här kommer några inspo bilder.

Kram Cornelia 

Likes

Comments

Usch det redan måndag i morse var jag helt otaggad att kliva upp ur sängen. Helgen gick för snabbt i fredags var jag så slut på, låg bara och kollade på serier. På lördagen hade mamma en tjejmiddag med hennes vänner som jag hängde med på. När mamma och dom gick vidare på krogen så gick jag raka vägen till min älskade säng. Söndagen spenderades på samma. samma sätt spm fredagen med serier och en tidig kväll. Jag har gjort mycket men ändå gick helgen för snabbt. Aja nu har jag lektion så hej så länge. ❤️
Kram Cornelia

Dukningen från middagen

Likes

Comments

HEJ!

Idag är dagen då jag har skapat min blogg och därmed mitt första inlägg! Yay! Det känns både läskigt och roligt med tanke på att varenda en i världen kan gå in här och läsa om mitt liv men att ändå få skriva om mina tankar och känslor här och kanske få höra andras tankar.

Dagen till ära skulle jag egentligen sitta på ett tåg till Uppsala för att åka på en volontärresa med Svenska Kyrkan till Etiopien men såklart så har det varit så pass oroligt där så vi fick skjuta upp resan. 😞
Istället så gick jag till skolan och startade dagen med tyskaprov ...suck, efter det så hade vi skolfoto, fotona där man är stelare än en staty men det är i alla fall så är det jätte god lunch på skolan Fläskfilé med klyftpotatis och bea. Avslutar detta inlägg med bilder från en höstpromenad.
(Ja det är en brandbil där, dom hade någon övning i vattnet)

​Kram Cornelia❤Likes

Comments