Till skillnad från förra året när man gick i skolan och hade "schemalagt" jullov med ca 14 dagars ledigt, så fick jag detta året 5,5 dagars ledigt under julen och kommer ha 2 dagar under nyår som jag kommer vara ledig. Under dessa 5,5 dagars ledig så lyckades jag även att bli sjuk. Även fast det är lite ledigt jämfört med förra året och att jag lyckades bli sjuk så hade jag en fantastisk jul med familj och släkt. Jag hann även träffa flera vänner och mellandags shoppa. Shoppade en ny läppenna och ett nytt refil transparent puder (som är veganskt) på Inglot i Malmö, köpte även den oranga tröjan på Gina på Nova Lund och hittade lite inredning på Lagerhaus.

Träningen började igen i onsdags med 2h boll och ca 1-1,5h gym (kör tills man är klar med gymprogrammet). Igår var första dagen tillbaka på jobb efter julledighet och idag jobbade jag sista dagen för 2017. Herregud, det är 2 dagar kvar på 2017.. Vi hade 2h bollträning men ingen fys/ gym efter, så jag och Eddie drog in till Halmstad City för att jag ville hitta en nyårsklänning. Även fast vi "bara" ska fira nyår med släkt o familj så vill jag känna mig extra fin och fira in det nya året i en ny klänning. Hittade tillslut en på H&M i stl 44(?!) som passade mig, nämnvärt är att jag i vanliga fall är en 38. Tycker att det är helt skevt att en person som är stl 38 kan passa i en klänning med stl 44, inte konstigt att folk kan må dåligt över sina kroppar. KLÄDSTORLEKARNA ÄR HELT OREALISTISKA!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Planen för idag och imorgon är att komma på någon form av matsäck som inte är pastasallad att ta med mig imorgon till en heldag i Danmark då vi ska spela 2 träningsmatcher mot ett danskt lag. Så kommer under de närmaste timmarna att handla matsäck, hitta på något annat roligt och packa träningsväska inför dk. Ikväll är det vanlig träning med mycket spel som står på schemat.

Ska käka mellis innan träningen, så ska påbörja den nu.Ha det gött puss hajj /C.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Har precis lyckats missa en buss med 30 sek.. ska in till hallarna o lämna tillbaka en julklapp som jag köpte igår men som jag inte är nöjd med. Så den ska bytas och en ny ska inhandlas under dagen!

I lördags hade vi bortamatch mot Sollentuna, vilket ligger i Stockholm. Så vi åkte totalt 12h minibuss och spelade match i 1h o 15min... Men vi vann med 3-0 och jag fick spela halva matchen!
Så 3poäng till HH och fortsatt serieledning och mer speltid till mig, win win. Vi kom hem 01 i lördags så jag kom hem i la mig hos Eddie o somnade. Söndagen var däremot mer händelserik, sovmorgon med scones till frukost som bakats av mig, julshopping på hallarna, lunch på max, tittade på ishockey där Halmstad Hammers som förlorade 4-2 mot bottenlaget och vi avrundade kvällen med pizza. Supermysig dag tillsammans med Eddie!

Idag har jag jobbat, ska in o byta presenten som sagt, ska gymma men inget bollpass så jag får en extra vilodag känns det som, veckohandling skall göras och de sista julklapparna ska inhandlas!

Nu kommer bussen, ha det gött, puss haj//C.

Likes

Comments

Varsågoda, bilder på vår lilla lägenhet som har omvandlats till en tomtestuga!

Igår kom mamma och mina syskon upp på en spontan lunch+ julfika. Vi åt spagetti m köttfärssås o till fika blev det té, kaffe o glögg till mig o mamma. De stannade knappt 2h pga jag hade morgonträning 9-11 o sedan skulle jag ha funk kl 13.30 men den tiden vi fick tillsammans var supermysig!

Nu har jag 5h minibuss resa framför mig tillbaka ner till Halmstad efter 3-0 vinst mot Lindesberg!

Likes

Comments