Helloooo!
För exakt en vecka sedan kl 13.00 infann jag mig hos " Memo art tatto" i Falköping för att genomlida ännu några plågsamma minuter för att få en ny tatuering.  Denna gången blev det en lår tatuering som sitter på höger sida, samma sida som min volleyboll på nederdel delen av vaden.

Anledningen varför jag valde just detta citatet som kommer från " Me befor you" är att citatet stämmer väldigt bra in på min livsfilosofi. Jag vill leva mitt liv fullt ut och bocka av allting som jag vill göra och uppleva innan jag lämnar denna ytan om några 100 år typ. Jag känner att livet är fullt av utmaningar och hinder som man måste övervinna och man ska vara tacksam för varje dag man får i livet. En dag kan livschansen försvinna eller att ens möjligheter i livet förändras precis som för killen i" Me before you" . Han går från att vara en fri själ och äventyrare till att råka ut för en olycka som förlamar honom nästan 100% och där allting förändras. Därför valde jag den texten.

Ha en ditsatt trevlig kväll, puss haj//C.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har tidigare inte valt att nämna någonting om det som hände i stockholm på fredagens då jag kände att alla sociala medier översvämmades och folk var upprörda, chockade, ledsna, arg och mycket känslor i luften. Nu när det har lugnat ner sig så känner jag att jag vill ta upp någonting som jag tycker är jätteviktigt!

Förutom att allting är jättehemsk och jag känner stor sorg över de människorna som har mist sina liv, så måste alla människor tänka på att religion är ingenting som uppmuntrar till denna typen av dåd. Religioner bär inte ansvaret av detta dåd, en människa gör. Många människor väljer att öppet beskylla asylsökande/invandrare / muslimer för de problemen och våldet som händer i Sverige och i världen. Asylsökande och invandrare är människor som oftast inte har något annat val än att lämna sina länder för sitt eget livs säkerhet och deras familjer säkerhet. De kommer till Sverige för att få ett bättre liv. Bara för att en person av tio gör någonting hemsk betyder inte att de resterade nio personerna är hemska människor. Det är nu som det är ännu viktigare att inte visa rädsla eller att vi stannar upp våra liv för att vi inte vågar leva våra liv, då vinner terrorismen. Syfte med terrorism är att skapa skräck, rädsla och på så sätt få makt ( tro mig, jag vet jag läser internationella relationer där vi har haft ämnet terrorism). Precis som att kvinnor fortfarande går ute på gator trotts rädslan av att bli påhoppade eller våldtagen så måste människor kämpa och våga vistas ute.

Samtidigt som detta hemska har inträffat så har folk blivit mer enade och många människor har fått upp ögonen för vad främst polisens arbeten innebär, " När människor springer från faran, springer polisen mot faran" och många människor har visat stor tacksamhet till polisen som helhet vilket jag tycker är fantastiskt, men polisen har alltid gjort detta. Det är en del av deras vardag, men att det först har uppmärksammas nu..

Ta hand om era när och kära, ta hand om er och var tacksamma för varje dag ni får! <3

Likes

Comments

Som ni precis läste i rubriken så har jag blivit kallad till svenska volleybolllandslagets bruttogrupp, vilket innebär att efter ett träningsläger så kommer gruppen slimas ner. Om jag går vidare, får jag förhoppningsvis presentera sverige runt om i världen. Men att bara bli kallad var ett av mina personliga mål 2017 så jag är hur stolt och nöjd som helst om jag inter kommer med, men kommer såklart ge allt för att få en plats!!

Här är en intervju som jag gjorde med Lunds Vk som är min modersklubb / hemma klubb.

Likes

Comments

God morgon på er!
Sitter i matsalen och har precis avslutat min frukost. Dagen till ära vaknade jag kl 06 av att eddie skulle upp och iväg till sin prsktik. Min kropp var hur pigg som helst så jag ku de inte somna om, så jag gick upp och duschade, fixade mig och kollade sedan på " say yes to the dress - briedsmaids" .

Idag har jag engelska muntligt nationella / kursprov men annars har jag en vanlig skoldag. Efter skolan har jag ca en timme på mig att äta mellis  och sedan bär det av ner mot tågstationen, JAG SKA ÅKA HEM TILL SKÅNE FÖR JAG HAR MITT SISTA PÅSKLOV!!

Känns helt sjukt att ha mitt sista påsklov ever, nästa år kommer jag förhoppningsvis att ha ett jobb och på jobb har man inte påsklov. Kommer bli skönt att få vara hemma hela lovet då serien är avslutad och jag kommer inte behöva åka tillbaka till Falköping för att träna eller spela match förens på tisdagen v16.

Ska börja förbereda mig mentalt för fredag, vi hörs senare. Ha det bra, puss haj //C.

Likes

Comments