Hej på er!
Är åter igen på resande fot då jag nu ska upp till Södertälje med Lunds Vk. Ska först ta tåget till Jönköping och sedan bli upplockad av bussen som sedan kör vidare mot Södertälje. I Södertälje ska vi spela u23 mästerskap, jag hoppas att det går bra, men det är många stora klubbar som är med.. Större än lund så vi är lite " underdogs " men vi kämpar iallafall!!

Jag överraskade Eddie igår genom att köpa chokladpudding, chips o tomteskum och sedan ta tåget till honom och bara knacka på hans dörr. Han blev väldigt glad och förvånad hihi. Vi har sovit med varandra nästan hela veckan och hade sovmorgon till kl 10.30 imorse så kostade på mig en tripp till honom. Vi hade det väldigt mysigt o gosigt. Vi valde även att avsluta våra nyttiga månad igår. Jag saknade julmusten och julgodiset och hade inte lust att vara nyttig längre.. men men nu är det Slut och säger varmt Välkommen till skräpmaten igen.

Ha det bra, puss haj //C.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
kom på att jag har skrivit i ett tidigare inlägg att jag skulle tatuera mig men sedan så visade jag er aldrig den.. Så här kommer den!

Det blev då en volleyboll som första tatuering. Sporten har haft väldigt stor inverkan på mitt liv då jag flyttade upp till Falköping för att satsa på sporten till 110% och när jag tar studenten och lämnar Falköping så kommer jag åka dit volleybollen tar mig!

Likes

Comments

Hade min 10:e körning med körskolan imorse varpå läraren i slutet frågade om vi  skulle boka risk 2an ( dvs halkan) till mig. JA så klart svarade jag!! Så den 15 /12 så ska jag köra risk 2 o sedan tippade min körskolelärare på att jag kommer kunna boka teori prov i januari 2017!?? . Så jäkla sjukt att tänka mig själv köra bil.. själv ständigt.. med eget körkort haha. Sedan måste man ju ha en bil att köra.. men det får jag ta sedan, först klara kortet och sedan fixa en bil. Men kommer inte köra bil i falköping för det är för små avstånd till hallen o matsalen osv så det är bara onödigt. Men om jag skriver i januari så skriver jag 2 månader tidigare än vad som var beräknat från börja, sjukt kul!!

Har även bokat en vanlig klipptid, skulle gärna färga o fixa håret igen, typ ombre med men denna gången kallt blondt. Men har inte ekonomi för det än och vill inte lägga alla mina julklapps pengar på mitt hår än så blir väll att jag fixar håret i mars någongång..

såhär tänkte jag mig håret!
( bild från we Heart it.com)

Likes

Comments

Hej på er!
ikväll / inatt är jag i skolan och är uppdaterad om hur det går i USAs president val,  det står främst mellan  Trump och Clinton. Personligen hejar jag på Clinton då jag inte kan tänka mig att en kvinnoförnedrare och diskriminering av massor olika folkslag... Men för tillfället så leder Trump i alla swing states, vilket är väldigt oroande. Men man ska komma ihåg att man ska inte anklaga honom om han vinner, man ska tänka på att han blev folkvald mer eller mindre... ( de har majoritetsval i USA) . 

Men tack vare valvakan kommer jag vara ledig från skolan idag så jag kommer sticka hem till eddie senare under morgonen o sova där. Under onsdagen ska vi till Ikea och ett Shoppingställe för han var med ledig idag trots att han inte deltar i valvakan.. Den fuskaren. Men det kommer förhoppningsvis bli en mysig dag!

Ha det bra, puss haj//C.

Filip och Fredriks valvaka

Likes

Comments

Hej på er!

Äntligen har jag fått höstlov, nu kan man plugga på både körkort och kommande prov när man är ledig!! Skämt åsido men det är ungefär där mina planer för lovet ligger. Har firat Johanna i måndags genom en lunch med henne och Clara. Igår låg jag mest och skiftade mellan att läsa bok och kolla på Sons of Anarcy.. Har sett hela säsong 1 på mindre än 24 h.. men det är okej, för jag har lov. På lov får man göra sånt. Ikväll kommer Eddie ner med tåget till mig och imorgon kl 10.30 så påbörjas min första tatuering!! Är otroligt taggad men är väldigt nervös... Efter att jag har tatuerat mig så har jag inte några särskilda planer,utan njuta av lovet nere i Skåne fram tills på lördag då jag åker upp till Falköping igen. På Söndagen möter Rig A- Lunds vk A vilket kommer bli en jämn match hoppas jag.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så ska jag återgå till mitt plugg..

Ha det bra, puss haj// C.

Likes

Comments