Hej på er!
Nu i helgen var den mysigaste och framförallt bästa helgen på länge!

På fredagen hade jag o Eddie 3 månader tillsammans så det firade vi med tårtbuffe hos det lokala bageriet här i stan, men innan tårtan blev jag bjuden på en hel pizza av lärarna så jag var egentligen ganska så mätt men jag känner att man ska fira o uppskatta alla månader o dagar man får tillbringa med någon så vi firade på iallfall o tårtan var god trots att jag var mätt! Senare på kvällen kom mina föräldrar eftersom att på lördagen så var det förädlar möte med rig. Så vi tog det lugnt på kvällen o gick o la oss ganska tidigt på kvällen. På lördagen steg vi upp tidigt och åt frukost mamma, pappa o jag. Det var så länge sedan känns det som men jag var hemma under höstlovet så det är snart 3 veckor sedan men det var mysigt att få äta med mamma o pappa. Efter frukosten var det Utvecklings samtal med min mentor och det gick som förväntat dvs väldigt bra! Efter mentorssamtalet var det som vanligt rig möte o de gick igenom lite nya saker och så..

SEN var det dags för RiG damer B att möta Lunds VK, som då är min hemmaklubb, den matchen var bland de roligaste matcherna jag har spelat och jag fick spela alla 4 seten som start 6a. I was on Fire!

Efter matchen överraskade jag mina föräldrar med att jag skulle få spela i A- laget. A LAGET. JAG!!

Det var 2 av 2 goals som jag satte för ett tag sedan som har blivit uppfyllda:

- Börja träna med elitlager / de äldre tjejerna

- Få spela i A- laget.

Är så otroligt stolt över mig själv, jag fick till o med spela ett helt sett, jag var otroligt nervös o gjorde inte bort mig helt men jag kunde helt klart ha gjort bättre, men det var första gången som jag fick spela mot A lag o så skyller på att det var mina första gång så till nästa gång blir det bättre!

Nu till mitt lilla " ett steg fram, två steg tillbaka!

Jag hade en svacka i volleybollen veckan innan o under veckan som föräldrarna kom.. Kändes inte som om att jag gjorde någonting rätt och att jag lika gärna kunde stiga av planen för att det skulle vara bättre för laget, man försöker och försöker men det känns inte som man gör någonting rätt. Hela min viljestyrka o motivation bara försvann på träningarna. Jag mådde bra i skolan o när jag var med Eddie men när jag tränade mådde jag dåligt. Tillslut började det går bättre på onsdagen när vi tränade dvs 3 dagar innan jag skulle spela med A laget. Sakta men säker kommer man upp ur de hållet som man trillat ner i, o äntligen blev jag "back on point" på lördagen. Men denna veckan har det inte gått så bra, i måndag fick jag svårt att andas under träningen, o det var inte pga att jag körde så hårt utan det kändes som om att jag inte fick ner luften till lungan utan att den stannade halsen så jag avbröt bollpasset efter fysträningen o satt o vilade i en timme sedan tvingade jag mig till att vara med sista . Det är ju otroligt svårt att träna när musklerna inte får tillräckligt med syre så den träningen blev inte superbra. Träningen igår var dock ganska så bra men idag får jag inte lov av tränarna att träna pga att jag stannade hemma från skolan pga min migrän har börjat vakna till liv igen. Imorgon har vi Beachvolleyboll träning så den träningen kommer antagligen inte att lyfta mitt humör så då har vi fredagens träning som förhoppningsvis går bättre.. Men tuffa perioder ger tuffa spelare right?

Detta är vad ni har missat, så nu ska jag fortsätta att plugga.. Ha det bra, puss haj/ C.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Denna veckan skrev jag mitt sista prov på en intensiv prov period från vecka 42 till nu v47 så jag har nu lite vila sedan prov i samhäll v 51..

Volleybollen denna veckan har varit sådär, haft 4 träningar var av 3 jag inte varit så nöjd med och mitt humör har även svajat, men så kan det bli ibland när man vill så mycket men det inte fungerar mentalt. Men hade en bättre träning igår så känns helt okej, men det är otroligt hur mycket man kan påverkas av att ha en dålig träning o sedan bra. Men jag fortsätter kämpa på och mitt mål att bli bäst kvar står, så never giving up.
skolan går det bättre med och jag o eddie har 3 månader tillsmannas på fredag så allting annat flytter på!

Igårkväll åkte eddie hem så jag kunde sova i min säng o ha en ensamkväll för mig själv, så det blev att jag tvättade o städade rummet. Sedan duschade jag, poppade ekologiska  popcorn och drack ekologisk juice. Jag har börjat köpa mer ekologiskt, de känna fräschare och är ju mycket miljövänligare. Så är det bättre för miljön så blir det bättre för människan och jag vill att mina barn så småningom ska ha en frisk framtid!
Jag kan inte påverka så stort men jag kan bidra med mitt!!

Idag så är det handbolls match för eddies del så jag åkte från falköping imorse runt 10 o så åkte vi hem till honom o så ska jag sova hos honom inatt, sedan åker han med mig hem till lägenheten imorgon.
Ni får ha det så bra, puss haj//C.

Likes

Comments

God middag på er mina kära läsare!
Hoppas att er fredag har varit bra so far, jag börjar alltid 8.00 på fredagar o slutar 9.55 så bättre start kan man inte få!
Nu under veckans gång så har jag haft ett geografi prov på onsdagen, dvs att läraren sätter ett prov direkt efter ett lov.. sådant borde vara straffbart!!Men det gick helt okej hoppas jag.
Nu under veckan så har eddie sovit hos mig pga att hans praktik är här i falköping men att han bor en bit utanför falköping o tågen går inte ihop med hans arbetsschema så han får sova hos mig. Jag Klagar absolut inte, får ju vakna upp brevid killen jag älskar varje morgon o träffa honom varje kväll, P.E.R.F.E.K.T  med andra ord.

Jag sitter just nu på tåget påväg in till Göteborg för att sedan ta nästa tåg vidare in till Lund. LVK ska spela u23 och jag blev uttagen till truppen, så nu åker jag ner till Skåne i 4 timmar idag, för sedan att imorgon åka bil 1.5 timmar upp till Falkenberg. Fick lov av mina föräldrar att sova på hotell i Falkenberg med 3 lagkompisar så det kommer bli super mysigt o hotell frulle på de!!
Nu när jag är nere ska jag även passa på att fira pappa på farsdag på söndag

Detta var en status uppdatering på vad som har hänt o som kommer hända så nu får ni ha en super bra helg så skriver jag mer sedan. puss haj//C.

Likes

Comments