Solen lyser, lose yourself - eminem i lurarna och jag sitter och väntar på mitt tåg som så småningom ska ta mig hem, till Skåne. Så livet är lite sådär underbart igen. Ha det bra, puss haj// C.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Min earth hour tillbringades med Kajsa, Linda, Filippa o mig, sittandes i köket o bara mysa med levande ljus o prata. Idag så har jag påbörjat läsa " The fault in our stars", förstår inte riktigt varför jag valde att läsa en bok som brutalt misshandlar ens själ, men vissa böcker Berör en på ett sätt som inget annat. Läste ute på balkongen o njöt av solen, pratade med Johanna i telefon ca en timme, o tvättade o torktumlaren massa kläder inför att åka hem till Skåne igen efter morgondagens match imorgon. Ska bli så sjukt härligt att få komma hem igen o sova i sin egen säng, omgiven av familjen och att träffa gaisen o rasseboiiii.
Ska sova nu o tagga inför sista matchen för säsongen imorgon. Ha de bra, puss haj//C


Likes

Comments

Hejpå er!
Bara ta det lungt, inget deppigt inlägg här inte!
Ska plugga matte med brudarna o Fredde snart, men förbereder mig mentalt för kommande matteprov imorgon just nu.. Men ibland när jag sitter o blickar ut över klassen o ser alla sitta o skriva, så känns det som att alla förstår matte förutom jag. Vi ska ha prov i Geometri, det känns ganska bra o säkert vilket är oroande.. Men jag klarade förra provet så då ska jag klara detta med#staypositive

Idag så hade vi ingen vanlig träning med gym o sedan beach, men tränarna mixade ihop oss tjejer 98 med killar 98 o så körde vi beachtunering, UTAN gym. Såååå sjukt kul!!

Sitter i sängen, nyduschad o äter på godis.. Japp jag är dålig, godis en torsdag fyy på mig!
Men men, regler är till för att brytas.
O även jag kan behöva extra godis inför matte, o jag tränar ju 24/7 så risken att jag blir tjock år minimal.

Ha det bra, puss haj/C.


Likes

Comments

Livet utan Ed sheeran. Det vore inget liv värdigt att leva.

Ed finns alltid vid min sida, oavsett vilket humör jag är på, han har en låt för alla tillfällen och för alla känslor. Han lyser upp min dag som ingen annan artist. Hans lugna underbara röst och låtar gör det lätt att glömma världen på kvällarna och bara somna. Han är även så smart och det finns så hoppfulla citat med honom.

Likes

Comments

Hejsvej!

Igår hade vi studiedag, jag lyckades bli sjuk såklart.. Är även sjuk idag men mår lite bättre. Sov 2-3 mitt under dagen, och näsa och ögon rinner, härligt. Så nu ligger jag i sängen o snorar, nu rinner båda mina ögon. Härligt att man lyckas bli som sjuk när man har massa plugg som måste göras, kommer bli att jag får köra lite då och då. Tyska prov och historia prov, engelska redovisning och en svenska uppsats ska inn denna veckan. Och på fredag kommer mamma, gud vad jag längtar.

Likes

Comments

Hej på er!
Igår var det en chillkväll med Gossipgirl, jag vet.. Men chuck bass.. Hollymolly vad snygg han är 10/10! Titta bara på honom!

Idag spelade vi match i Södertälje, förlust 3-1.. Så sitter nu i bilen, vi har 1.5/ 4 timmar kvar så är snart tillbaka i Falköping!
Då ska jag antagligen ha american pie marathon med Gotland o delar av The gang. Tagga till igen, hemma vänta dessutom en godispåse för första gången på 5 veckor. Jag har varit så duktigt så inte druckit läsk, ätit chips eller godis under 4-5 veckor nu. Ha det bra, puss haj//C.

Likes

Comments

Hej igen!
Sitter på golvet framför min spegel iklädd stor tröja, mys tofflor och pumashorts som användes under fjortistiden på badet... Skrev klart volleyboll teori provet efter 1,5 h. Skönt att ha det avklarat, hoppas att det gick bra nu då!
Sitter och funderar på om jag ska göra klart filosofi frågorna, lutar mot ett motvilligt ja. Imorgon så är det skola och beach träning. Föredrar att spela vanlig volleyboll framför Bech eftersom att det är mycket svårare att blocka i beach. O man är 2 på plan. Inte 6.

Ska börja släppa mig mot skrivbords igen. ha det bra, puss haj// CMina "fina" kläder, mysigare får man leta efter!

Likes

Comments

Hej svej!
Satt och pluggade hela kvällen från 19 - 23.30 samhällsekonomi och teoriprov, gjort klart första provet nyss, ekonomi. Kändes sjukt skönt och bra så de e jag glad för. Kände mig säker och så när jag satt o skrev. Så nu ikväll efter träningen ska vi skriva teoriprovet sen är alla prov för den veckan färdiga!
Ska till matsalen nu, ha det bra puss haj//C.
Likes

Comments

Hej på er!

I lördags så spelade vi match, jag spelade inte direkt dåligt men det var inte en av mina bästa machet.. Spelade 1 set så det blev blockpoäng, vilket är okej känner jag. Förra veckans Lördags Schema:

- 11.30- x ( bolrullare tills macthen slutar)

- Handla lunch på willys med Lina

15.00 samling i hallen igen

16.00 Match starten

18.00 bollrullning till killarna

Efter killarnas match runt 19.30 gick nästan alla killarna och ganska många tjejer och åt pizza tillsammans, gott och roligt!

Senare så skulle vi ha mello/filkväll men killarna spelade LoL istället, de fösökte övertala mig till att börja spela. Jag backade långsamt ut ur rummet..

Söndagen var det plugg söndag, men jag och min pojkvän och Lina och hennes pojkvän åt pizza lunch tillsammans och efter lunchen så var det tillbaka till böckerna. Samhälls ekonomi och Volleyboll teori stod på schemat.

Sitter i idrottshallen just nu, ska börja sätta upp nät till min extra träning med Robbans strax, tänkte bara uppdatera er. Ha det bra. puss haj// C.


Likes

Comments