Ligger på soffan och gör absolut ingenting .Lyssnar på musik o myser i min fluffiga filt som jag fick av Gais ❤️

Idag så är det tisdag vilket betyder lång dag i skolan, slutade 15.50 och ingen bollträning ikväll. Jag hade matte och svenska prov, svenska provet gick bra. Jag var färdig först, vilket är det värsta som finns att vara " har jag missta något eller varför är jag först färdig ?!!" Är de tankar som snurrar runt i huvudet på mig då. Men någon gång måste vara den första haha.

Jag har lämnat in min cykel då någon fick för sig att sno min fast skruvade cykelkorg och lampa, jävligt onödigt. Köp eget!
Så nu går jag till skolan, till matsalen och till träningarna. Vilket ärhelt okej. Saknar dock min moppe riktigt mycket och har nästan fått lite köramoppeabstinens ... Saknar farten ( i nedförsbackar)

Ha det bra puss haj//C.
Dagens outfit
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon på er!
Ligger/sitter i min utdragna bäddsoffa och ska börja äta frukost. Vi kollade på film igår och pirates blev sista filmer, älskar som sagt den " serien " så jag protesterade inte direkt hehe. Men det var ifall super mysigt igår!

Till frukosten så blir de pewdiepie som spelar amnesia. Idag så ska jag städa och plugga matte kanske tvätta IGEN...

Ha det bra,puss haj//C.
Likes

Comments

Tjena!
Igår så var jag och väldigt många på ållefest, det var skit kul!
Kom hem 02:00.. Vilket inte var lika kul eftersom att jag idag hade träning 09.30.. Väldigt sliten i kroppen hehe..
Men idag så har/ska jag:
-träna
- plugga
- tvätta
- handla mat inför i helgen
- äta mat
- fixa mina naglar

Just nu så är jag med Felicia och hon följde me mig till Willys innan och handlade. Fy faan vad mat är dyrt att handla Själv!
så just nu så gör vi typ ingenting, åt glass för en stund sedan, bara för att vi kan!

Blir att tvätta sedan ska jag fixa naglarna och sedan får jag se vad jag o Felicia hittar på✌️

Dagens outfit :
Ha det bra,puss haj//C.

Likes

Comments

I fredags så fyllde jag då år, jag tillbringade min kväll med mina vänner och Gustav och Theo var så gulliga så de bakade chokladbollar till mig klockan 22.30 haha. Lördagen så kom min familj ich pappa la fram förslaget att vi skulle åka till Ullared, jag blev superglad och vi åkte nästan direkt. Bilder på kläder som jag köpte kommer!
Söndagen så var det cup i hallen och det gick sådär.. Kvällen spenderades med plugg och VM final i volleyboll.

Idag så gick jag i skolan, åt, pluggade, tränade,åt och pluggade👍

Hehe. Fick även hit alla mina vinterkläder eftersom att det har blivit pang kallt här. Och mina älskade mössor.

Lite Ullared kläderOch kvällen bästa ❤️

Go natt/C.


Sommar bild...

Likes

Comments

Idag är min födelsedag, jag kommer bjuda brudarna på kladdkaka ikväll som jag bakat även fast jag anser att de borde ha bakat till maj haha. Men de är super glada och jag älskar att göra folk glada så det jämnar la ut sig. Sedan imorgon så kommer mamma, pappa och lillasyster. Min bror kommer inte eftersom att han ansåg att en fotbollsmatch var viktigare än att träffa mig, han ska fåååå!! En kram!

Hahah, ska åka iväg och handla nu, ha det bra puss haj/:C.

Likes

Comments

Tjenixfenix.
Sitter på på golvet i hallen som vi ska spela i idag, stolar och bänkar är överskattade you know. Haha nä men är riktigt tagga för första turneringen med RIG. Nu kör vi tjajor!!

Igår kväll så var vi på tacoskvöll hemma hos ida( rigare), super kul och mysig!

Dessvärre så har min nya väska gått sönder i ena axelbandet, men den kommer förhoppningvis att gå o laga.

Ha det bra, puss haj


Likes

Comments

Hej på er!❤️
Sitter i min soffa och plugga specialidrott, japp. Du läste rätt. Jag pluggar. Haha nä men specialidrott är som de flesta ämnena med prov och så, ska ha första provet om 2 veckor, samma vecka som jag fyller 16 år såklart.. Men nu denna helgen så blir det volleybollcup i Borås, så Emilia kan förhoppningsvis kolla!
Annars så ska jag idag bara plugga so,matte och tvätta. Roliga eftermiddagen. Men vi har ingen bollträning på tisdagar, så då får alla ettor en ledig eftermiddag. Ganska skönt, hinna skolarbete och sova. Märks att jag börjar bli gammal, vill sova hela tiden.

Bästa med att inte bor hemma är:
- jag kan ha keps på mig inomhus ( sparar håret från hårsnoddar och jag slipper får luggen i ansiktet hela tiden, och det är riktigt skönt med keps!)
- jag kan gå och lägga mig när jag vill, brukar dock inte bli så super sent eftersom att jag har träningar och skolan. Förutom på helgerna.. Dom brukar bli ganska sena...
- jag kan äta honeypuffs!!! ( mina föräldrar anser att de innehåller för mycket socker)
- Hur mycket juice som helst.
- jag har ett riktigt stort rum 😍

Ska fortsätta med pluggandet nu då, ha det bra, puss haj//C.
Bästa jag har läst ❤️

Likes

Comments

God morgon på er!
Har sovit i min skånska säng här hemma, har faktiskt saknat den lite hehe. Lite kort om vad som hände igår när jag kom hem.
Min mamma och lillasyster sprang mot mig när jag klev av ( ja precis som i alla romantiska filmer) och jag fick bamsekramar och pussar, sedan så ville jag åka in till hallen och säga hej till alla volleyboll brudarna som tränade, många kramar och glada ansikten där med. Helt härligt! Jag hade inte sagt att jag skulle åka hem denna helgen så jag överraskade dem. Sedan så åkte vi hem mot Staffanstorp och Willys och sedan så beställde vi pizza, Gus vad gott det var!!
När vi kommer hem så går jag in på mitt rum och hittar en väska som min morbror beställt åt mig, och jag hade tidigare pratat med honom på telefonen och undrat var väskan var någonstans " den har inte kommit än". Yeah right, haha. Så jag blir superglad och sedan så knackar det på dörren och Johanna och Clara står i dörren, dom hade väntat utanför min gata i ca 20 minuter medan jag var iväg fick jag reda på, så jag blev jätteglad och tyckte att det var jättegulligt av dem att överraska mig såhär.
Sedan så stack dom och jag gick och åt pizza med familjen och det var supermysigt och gott.
Mamma och jag satt sedan till ca 23.30 och pratade om allt.


Nu idag så kommer tjockasläkten och firar
Mig i förtid eftersom att jag inte kan åka hem på min födelsedag/ under den helgen. Så det kommer bli kul!
Senare ikväll så ska jag träffa Gais + Victor och då ska vi lyssna på musik och ha filmkväll hemma hos mig eftersom att jag nästan vägrar att lämna mitt hus hehe.

Ha det bra, puss haj//C.


Likes

Comments

När jag satt på tåget hem, vilket jag fortfarande gör för tillfället så började jag skriva på mini berättelsen "Han".  Det som står där har jag upplevt själv. Dock så är scenen i skolan  påhittad och handlingen, men känslorna är äkta. Jag vill införa lite hopp i dem som själva går igenom det som personen i " Han" kände.  För det kan jag lova:

Det blir kanske inte bättre, idag eller i morgon, eller nästa vecka. Men det blir bättre så fortsätt kämpa. //C.

Likes

Comments

Han.

Jag ser honom på långt avstånd.

Jag ser den välbekanta ryggtavlan,sättet han går på att det är just han. Jag känner hur klumpen i magen dras hårt och smärtsamt, jag får svårt att andas och jag vill skrika men inget ljud kommer fram genom min mun. Jag känner hur tårarna bränner bakom ögonen, hjärtat bultar bankandes, mitt huvud börjar bulta och jag tvingar mig själv att titta bort när jag inser att han är påväg att vända sig för att prata med en av sina vänner som nyss kom ut genom ett klassrum. Mina vänner stannar upp för att ställa sig i en klunga och diskutera gårdagens tv program, omedvetna om min inre smärta av att bara känna av hans närvaro. Jag tvingar mig till att ta tre djupa andetag. Långsamt börjar knuten i magen att släppa och pulsen går tillbaka till normala takt. Jag försöker lyssna på det pågående samtalet men mina tankar är hos honom. Jag tittar försiktigt på honom i småsmyg, betraktar hur ljuset får hans ögon att skina upp så underbart. Tittar bort en liten stund för att inte bli upptäckt, lägger in lite små kommentarer i konversationen som har ändrats till att diskutera snyggaste killen på skolan. Tittar sedan upp för att se honom rakt in i ögonen. Känns som om att någon slagit till mig i magen. Han tittar bort, jag återhämtar mig från ögonkontakten som nyss inträffade. Jag tar åter ett djupt andetag,denna gången så återhämtar magen sig snabbt. Jag borde inte titta på honom pågrund av min mentala hälsa, men mina ögon dras som magneter mot honom. Jag tittar på hans läppar, hans läppar som jag vet exakt hur de smakar. Och sedan så ler han. Jag dör inombords, de leendet som har värmt mig så många gånger. De leende som var mitt mål varje gång vi samtalade att få till. De leende som alltid fanns i min närvaro. Jag vänder mig åter igen till min grupp av vänner och upptäcker att alla fyra står och tittar undrandes på mig. ” Är du okej?” frågar en. ” Förbjuden fråga” svarar jag kort med en ton som otvivelaktig menade att samtalet var över . Alla vet redan vad det innebär så ingen fortsätter att fråga. ” En dag kommer det bli bättre” påpekar en av mina modigare vänner . ” Jag vet, bara inte idag, eller i morgon, kanske inte nästa vecka, men sen. Då kommer jag bli bra igen.” svarar jag tonlöst. Jag tittar en sista gång på honom och känner ingenting alls längre. Att titta på honom gör mindre och mindre ont, pulsen fortsätter att slå normalt och jag inser att han kan leva utan mig precis som att jag kan leva utan honom. Jag känner hur kroppen sprids med en ny styrka, jag tittar ut genom det största fönstret och ser hur en blomma långsamt sträcker sig efter solljuset. Jag sträcker mig efter mina vänner som har börjat gå mot lektions salen och frågar vilka som vill komma på min filmkväll. För med honom var jag hundragånger starkare men utan honom så är jag tusengånger starkare.

Likes

Comments