Som rubriken lyder så blev det dagens mellanmål. Riktigt gott, gjorde pannkakorna helt själv med Clara. Avnjöt måltiden i mitt uterum, O helt plötsligt började det att regna så det var lite halv mysigt att höra regnet smattra mot taket. 😍

Har träningsvärk i exakt, hela j•vla kroppen efter gymmet igår.. Ben,armar,rumpan O magen. Taggar beach 2014 big time. 💪👌

Ha det bra, puss haj/C.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blev ändrade planer, åkte O shoppade med mamma O pappa så de betalde de mesta haha ( man kan ju inte tacka nej till sådant ?!!)

Så köpte
Bikini - Cubus
Solglasögon O fodral - glitter
Baby lips ( blivit beroende nu ..) - Cubus
Stora pösiga byxor typ - h&m
2 bh-ar med matchande underdelar - xxxxx
Race matiné Cardigan - stadium


Var även duktig O gymmade ikväll!

Ha det bra, sov gott puss haj // C.
Likes

Comments

Idag så hade jag de värsta 2 minuterna hittills i mitt liv. Jag har kraftig mensvärk och för att lindra den så brukar jag värma en värmekudde. Den tar HELA 2 minuter i mikron på sig att bli så pass varm som jag vill att den ska vara ... Så jag står där, (knapp för att de gör så ont) O ser hur sekunderna tar år på sig att gå Ner från 02:00 till 00:00. Man kan bara stå O stirra på sin för tillfället bästa vän och bara längta efter att kunna lägga den på magen. Men nu ligger den på min mage, jag ligger i min säng, O jag har inte tänkt att göra någonting idag förutom att gå upp O värma om kudden idag. Så så ser min dag ut!

Ha det bra,puss haj // C.
Min bästa vän <3>

Likes

Comments

Dagens outfit
Blommigt linne - bikbok
Mörka jeans shorts - only

Ha det bra puss haj// C.
Likes

Comments

Vi hade sovmorgon till kl 9.00 idag O vi slutade ca 12, så klagar inte ;)
Vi hade dessutom inga lektioner utan det var " arbetslagets Dag" . De är när lärarna tar ut alla årskurs elever som inte hade dramat O så gjorde vi 10 olika tävlingsgrenar. Min klass vann såklart!

Ikväll så ska jag träna för första gången på beachen innan Falköping i helgen!
Skolavslutning och skolbal på fredag O imorgon ska jag O några kompisar köra ut O bada någonstans. Riktigt kul vecka framöver 😁

Ha det bra, puss haj // C.
Likes

Comments

Idag så åkte jag O mamma in helt spontant in till Köpenhamn för att shoppa, vi shoppade på Birger king och gick i affärer, och kom ut ur affärer tomhänta. Haha jag vet inte varför det blev så, fanns helt enkelt ingenting som fångade mitt intresse. Men det var ändå super mysigt att bara gå ensam med mamma!

Är just nu hemma hos Clara, vi sitter i hennes säng O äter jordgubbar, naturgodis O lyssnar på musik i högtalare.

Känner hur jag måste gå i gymma imorgon.. Men det är såå tradigt att gå O gymma ensam, behöver en ny gymkompis. Så
" finnes Cornelia önska gymkompis " 😁

Ha det bra,puss haj//C.

Mitt älskade mobilskal haha ♥️

Likes

Comments

Dagens mobilspel : "smash". Riktigt bra tidsfördriv även om vissa bannor är lite dryga haha. Men detta är ett barndoms spel som jag spelade på en stor tjock stationär datorn haha. Så mobilversionen får 4 pommes av 5 möjliga. Den finns på AppStore vad jag vet. Ha det bra puss haj//C.


Likes

Comments

Idag så hade jag sovmorgon till kl 12 O sedan så åkte alla niorna på min skola till Denmark,bakken !!
Skolan betalde bussen O sedan så betalade vi åkband med rabatterat pris. Det regnade lite av O till så vädret var inte det bästa men det var riktig kul fortfarande!

Jag kom hem runt 18.20 O tog en riktig varm O skön dusch O skippade dessvärre gymmet idag hehe, blir dubbelt imorgon istället. Har leget i sängen resten av kvällen O tittat på " house ". Ganska bra serie. So far so good!

Hoppas att ni mår bra, puss haj// C.
Likes

Comments