Handtvål, Meraki // Poster, Fotografiska // Espressokopp, Åhléns // Kamera, Olympus

_________________

Jag drömmer om den här kameran från Olympus. Den uppfyller alla mina tankar och krav. Kommer definitivt att önska mig lite bidrag till den i julklapp.. I övrigt ljuvlig handtvål från Meraki, så så så fin poster från Fotografiska och så min nya espressokopp! Eller, jag köpte två för att vara korrekt. Men det var det sista paret, från och med nu gäller en av varje vid köp. Mycket roligare att servera kaffet i olika koppar! Önskar dig en fin onsdag!

Foto: Cornelias Corner

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Visst har man ett par favoriter som man ofta går tillbaka till när inspirationen tryter? Mina sådana är en salig och underbar blandning av personer och stilar. Anna-Malin, eller Helt Enkelt som hon kanske är mest känd som, tillhör denna kategori för mig. Hennes hem andas enkelhet, edge och mjukhet när det är som bäst.

Också lite ljuvlig jul...

Likes

Comments

Mitt Vita Hus // H&M Home // Gingerbread House

______________________

Grytunderlägg nyans sparkly behöver inte längre kosta skjortan! Svenskt Tenns klassiker "Bless this House" har blivit en kär favorit, för att nu se sig utmanad av allas vår budgetkedja H&M. Välj själv mellan citaten: "Merry everything & happy forever after!" eller "Bless this house, Oh Lord we pray make it safe by night and day". Välj mellan 129 eller 450 silverpengar.

Likes

Comments

Här kommer ett svep över finaste mäklarobjekten från veckan. Ögongodis utlovas!

Så fina dörrar hos Älvsborgsgatan 34, Stadshem.

Fina glasdörrar till sovrummet hos Stockholmsgatan 1G, 55 Kvadrat.

Helt fantastiska detaljer hos Linnégatan 31, Alvhem Mäkleri.

​Avrunda får den här bilden göra, med vackert dörrhandtag och en ännu vackrare bukett - vilket får mig att plita ner sista texten för idag, slå ihop min dator och påbörja promenaden bort till blombutiken på hörnet. Happy friday! 

Likes

Comments

Fredagmorgon och jag behöver rensa lite ytliga tankar. Häng med!


Så fint med mässingsspegel modell extra large ovanför öppen spis, här. // Fredags- och livspepp på 4:09 <3 // Finaste pumporna och därmed lagom dos av Halloween-pynt för min del, står Yaya för. // Drömsoffa, okänd // FRENCHIE-LOVE! // Så himla onödig egentligen, men hur fin är inte denna kapsylöppnaren? Från Skultuna. 

Snart tar vi helg, vänner! 

Likes

Comments

Hur fint att skriva på glaskupan? Jag har ju en modell mindre än just denna, men kan tänka mig att det blir minst lika effektfullt ändå. Via Résonances. // I skrivande stund är jag på kusten, närmare bestämt i min stuga och inväntar finaste vännerna. En helg med spel, vin och massor av god mat väntar! // Så kär i den här fulsnygga vasen från Balders Hage. Den ser lite äcklig ut på något vis... Men så fin med till exempel eucalyptuskvistar i. // FRENCHIE-LOVE <3 // Jag måste ge mig ut och hitta ett par ekollon nu snarast. Vasen med samma namn väntar ju så fint här hemma. Inspiration hos Husligheter

Nu tar vi snart fredag och helg, vänner! 

Likes

Comments

Oh What a Room // IKEA Livet Hemma // Mio Press

_________________________

Sugen på att addera en extra sittyta till soffgruppen, eller att skapa en mer ombonad känsla i sovrummet? En mjuk fåtölj utan armstöd är en god idé, vilket osökt för mig in på den uppenbara likheten mellan nedan godbitar. Såväl Kivik från IKEA som Mios Lopez har avtagbar klädsel, men någonstans vid den äggskalsvita tonen slutar likheterna. Absoluta skillnaden? Budgetvarianten signerad IKEA lämnar hela 2700 kronor orörda på ditt konto.

Likes

Comments

Som fattig student är det tufft att ha det intresset jag har, det är sällan man har the right amount på kontot för att lyckligt kunna norpa en sådan här dröm, om vi säger så. Då gäller det att vara kreativ och sakletarkunnig! När jag var hemma hos mamma och pappa senast, rotade jag fram den här runda guldklimpen. Lite putsande och den gav åter sken (eller en hint?) av sina glansdagar. Just nu tronar den i vardagsrummet, för att få upp mitt fikusträd lite.

Likes

Comments

Jag tänkte börja med en ny kategori här på bloggen: "I Auktionshallarna", som ett första steg i min strävan efter att förespråka second hand och ett hållbart tänk. Det finns så otroligt mycket fint ute i auktionshallarna, så då och då tänker jag samla ett gäng godingar i ett inlägg till er. Kul va? Nu kör vi det första!

"Spanska Stolen" av Börje Mogensen hittar ni hos Bukowskis.

"Slingan" av Josef Frank hittar ni hos Skånes Auktionsverk.

​Byrå med grön marmorskiva, hos Bukowskis

​Imperialsäng med sliten färg, hos Bukowskis

​Vasen "Krona" av Pierre Forssell, Skultuna. Hos Bukowskis

Likes

Comments