Alltså träningsvärken jag har idag är inte nådig, känns som att jag knappt kan gå ordentligt. Vi tog en lång lunchpromenad med Walter längs stranden i blåsten, tog säkert 1 kilometer innan benen rörde sig normalt igen.

Idag har vi det rätt kyligt i Marbella och då passar det ju bra att vi båda två har uppsatser att skriva. 5 timmar senare är åtminstone mitt utkast den en engelsk analys klar och jag tänkte ta mig ut på en lång PW.

Lagom till melodifestivalen testade jag browliner, kan bli en ny to-go-to!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fyllde på med en rejäl energiboost innan jag landade framför datan och studier. Red Gold Shine i förmiddags, kände redan hur jag hittade fler knappar och var bekvämare i sadeln. Fantastiskt att starta en söndag så!

Har sovit hemma hos mina föräldrar två nätter, är så mysigt att vi faktiskt kan ta en promenad över till dem numera. Tidigare har vi ju bott som närmast med 70 mil mellan oss senaste åren. Ätit god mat, umgåtts, spelat spel och kollat på melodifestivalen.

Nu ska jag strukturera upp nästa vecka och senare ta en powerwalk innan jag unnar mig ett långt varmt bad, har sån träningsvärk efter ridningen!


Likes

Comments

Alltså W O W vilken energikick hästar är.

Igår vaknade jag med den alldeles för välbekanta ångesten molande i min kropp. Spelade ingen roll vad jag gjorde, den höll mig i sitt starka grepp, jag kände mig trött liten och trasig. När bilen rullade milen ut till stallet där jag skulle provrida kände jag illamåendet smyga sig på, inte idag. Inte igen.

Väl framme och presenterad för min nya kompis rann allt bara av mig. Det välbekanta lugnet och tryggheten infann sig, jag var hemma.

Trots insikten om att jag tappat cirka all teknik, kvickhet och mycket balans var det på trötta lyckliga ben jag stod efter ridpasset. Världens bästa antidepressiva är dem där stora djuren. Är så tacksam över att få möjligheten att rehabilitera mig själv samtidigt som jag kan få proffshjälp från marken och påbörja en resa ihop en ny häst. Och tro det eller ej, det känns rätt skönt att jag slipper stå på vare sig papper eller ha ett ekonomiskt ansvar. Jag är så glad att jag endast får det bästa jag vet, umgås och andas häst.

Nog skaver det lite i hjärtat att han inte är ett mörkbrunt egensinnigt sto men jag tror nog att vi kommer trivas ihop ändå.


Likes

Comments

God morgon,

eller god och god. Har sovit ca 4 timmar och känner mig rätt slut i huvudet. En kopp kaffe gör förhoppningsvis allt lite bättre. Andreas är ute på en springtur såhär på morgonen, jag sitter på Lunds universitets hemsida och försöker komma fram till vad jag ska bli när jag blir stor.

Idag är jag riktigt spänd, ska åka iväg och rida en häst i eftermiddag vilket jag ser oerhört mycket fram emot. Jag har knappt ridit alls senaste året och framförallt inte efter att jag sålde min egen stjärna i somras. Känner mig som 7 åriga Cornelia igen som knappt kan vänta på att få åka ut i stallet. Är verkligen den bästa platsen jag vet och förutom själva ridningen saknar jag hela ridsporten något ofantligt.

Världens bästa kompis, som jag delade dem bästa åren av mitt liv med!


Likes

Comments

Efter en effektiv dag med träning och studier kände jag att jag ville unna mig en riktig self-care eftermiddag. Är en riktig hudvårdsälskare som tycker att en go mask är lösningen på allt, framförallt om en kan ta sig ett varmt bad medan den verkar!

The ordinarys AHA 30% + BHA 2%
It’s skin 10 Serum
It’s skin Aloe moisture & calmning sheet mask
Rio Rosa Mosqueta Roseship Seed Oil
Lumene Vitamin C Sleeping mask/ Day cream SPF-15

Gör detta minst en gång i veckan, gärna fler när tiden och ekonomin tillåter


Likes

Comments

God morgon,

Jag börjar hitta någon typ av dygnsrytm igen även om jag skulle föredra att vakna någon timme tidigare på morgonen är jag glad över att få rutiner. Sitter och kollar igenom dagens schema, prov i företagsekonomi och gå ner till gymmet som finns på området utöver de vanliga uppgifterna.

Vi har redan börjat planera lite smått inför sommaren och hösten, nuddat vid ämnet huruvida vi ska flytta tillbaka till Stockholm, bosätta oss i Skåne eller stanna kvar här i vårt paradis. I juni planerar vi färden tillbaka till Sverige och åtminstone stannar vi över sommarmånaderna.

Känns så himla spännande att vi för första gången någonsin är helt flexibla och inte har några fasta planer?

Likes

Comments

Andreas var en ängel och lät mig sova medan han tog ut Walter på morgonen. Frukost i sängen, Downtown Abbey och starta långsamt är min melodi en tisdag.

Färska bär, grekisk yoghurt och torkad papaya är min favoritfrukost just nu!

Likes

Comments

Vaknade klockan 2 i natt av att min rygg bestämde sig för att testa min smärtgräns.
Jag har väldigt många låsningar i min rygg och innan flytten gick jag hos en fantastiskt duktig kiropraktor var tredje vecka för att få rätsida med problemen, verkar vara dags att hitta en lika kompetent kiropraktor här nere.

För första gången under vår resa genom Europa så regnar det, vilket vi tänker är perfekt för att få en head start på nästa veckas studieplanering! Bullar upp med kuddar i sängen efter att ha gått på loppmarknad och kör några timmar studier.

Hoppas på att få tillbaka solen snart dock!

Likes

Comments

Idag tillät jag mig en sovmorgon, frukost i sängen och inga planer. Helt fri från skolarbete och helgen har redan börjat, perfektion.

Tog en förmiddagspromenad längs stranden bort till mina föräldrar som bor i grannkommunen, blev bjudna på kaffe och croissant.
Bland det bästa jag vet är faktiskt just precis det, att få umgås med mina föräldrar och övriga familj. Prata om allt som finns att säga och bara vara, så oerhört fin känsla att ha!

Nu är det ost, vin och skinka på balkongen. En riktig pangfredag!

Likes

Comments

Andreas ligger och övar spanska bredvid mig i sängen, i bakgrunden står Barcelona-Espanol på.

Det är något som är så oerhört rofyllt med kvällarna i vår lilla lägenhet. Utanför glasdörrarna brusar havet och allt annat känns så långt borta. Tänker på hur livet tagit en helomvändning på bara några månader, det var ju inte alls länge sen vi satt i vår fantastiska lägenhet i Hammarby sjöstad och funderade på hur vi skulle ta oss ur ekorrhjulet vi hamnat i.

Från stress, bottenlös ångest och sömnlösa nätter till att landa i ett lugn och omfamnas av när mörkret smyger sig på. Wow, kan vi pausa tiden och alltid få ha det såhär?

Likes

Comments

Instagram@corneliaschols