Vi fick rosett! Morgonpromenad | Programträning

Klockan är 06.47 när jag tar upp mobilen för att kolla klockan. Jag vaknade som vanligt vid denna tiden, utan väckarklocka. Försiktigt klättrar jag ner med trötta ben för stegen och ringer mamma. "Morgonpromenad?". En stund senare njuter vi av vackra Karlskrona, och den fina planeten solen.

Det är verkligen mysigt att gå upp tidigt och träna på något sätt. Blir alltid mycket piggare av det, än om jag sover länge och sen slöar. Så det är ett tips från moi: palla dig upp ur sängen och rör på dig på något sätt, så tidigt som möjligt.

Efter en promenad med fin natur var det dags att bli ännu lyckligare. Jag var nämligen nere i källaren och letade fram mina tävlingskläder. Det var över ett år sedan jag bar dem, på SM 2017. Idag fick jag äntligen dra på mig de vita, snygga och tajta ridbyxorna igen, då det stod programridning på schemat. Alltså en träningstävling kan man säga! Vita staket stod uppe, och en tränare skrev kommentarer och satte siffror. Superbra att få träna på att tävla när det var längesen!

Highlight skötte sig bra, och jag är nöjd. Däremot tycker jag verkligen inte om underlaget i ridhuset, och på en 20mx40m bana blev det svårt att hålla ihop allt. Det kändes konstant som att han skulle gå omkull, och därför blev det lite matt och platt. Jag är dock ändå stolt över min prins som mognat så mycket som han har gjort på senaste. Stolt blev han också när vi fick en rosa, fin, liten rosett.

Regnet öser ner ute, så kommer hålla mig inne ett par timmar till... Städning står på schemat istället. Perfekt en regnig helg! Ha en mysig dag <3

Gillar

Kommentarer