Vet du inte vad du ska rösta på i höst? | TIPS

Efter jobbet i tisdags fick jag otroligt ont i halsen, och det dröjde inte länge innan febern också dök upp. Det känns som mitt immunförsvar har försämrats, och jag vet inte riktigt varför. Kanske för att jag är väldigt bra på att fylla mina veckor till max och vilar desto mindre? Eller går tiden snabbare, och att det är därför det känns som om jag är mer sjuk nu för tiden? Bra fråga, men idag är i alla fall andra dagen i sängen, och jag är helt utslagen. Får hoppas jag blir bra så snabbt som möjligt, har en häst som måste ridas och massvis av plugg som måste göras.

Under tiden jag legat här i sängen har jag funderat på vad jag ska göra med tiden. Huvudet är för trött för någon ansträngande, men Youtube (stundtals) fungerar bra. Snubblade in på Margaux Dietz kanal, och började kolla på hennes serie "Partitempen". Wow! Så himla bra och nyttigt att kolla på.

Serien går ut på att Margaux intervjuar de olika partiledarna, och man får "lära känna" dem lite bättre. Det är inte endast politik, som i mängden kan bli tråkigt och tungt, utan en blandning av allt. Jag som länge har funderat på vad jag ska rösta på i höst, tycker att denna serien hjälpte en del. Kan därför starkt rekommendera den!

Ni hittar den här; https://www.youtube.com/watch?v=v9sEXkmzXtc&list=PLfaC8qEcIcRcXlkltD6NhzJvujGuPguQW

Nu ska jag försöka sova en stund till, och förhoppningsvis må lite bättre när jag vaknar. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, och att slutet av er vecka blir grym <3

Gillar

Kommentarer