Veckans... Tankar & Händelser

Veckans höjdpunkt... är helt klart myskvällen med Felicia och Karin. Så många skratt och bara helt underbart. Riktigt läskiga och creepy saker hände ju också haha ;)


Veckans motgång... känns just nu som att det är min trötthet. Jag är verkligen trött. Ingen ork till något, och hade helst bara lagt mig under täcket med en mysig film o lite godis typ. Ska nog göra det ikväll - lät gott när jag skrev det! Måste få tillbaka min energi typ NU, har jobb i helgen, vill träna osv...


Veckans längtan... har precis bokat in en fika med Elin och Sanna som jag gick högstadiet med. Underbara tjejer. Längtar!!

Veckans måste... plugga Tyska. Har börjat smått men inte alls som jag velat eller tänkt mig. Känns bra att kunna typ "vad heter du" och "var hittar jag..." när man flyttar till ett land, eller? Tror språket kommer gå snabbt att lära mig när jag väl är där, men lite förkunskaper känns viktigt.


Veckans tanke... denna veckan har jag lärt mig att släppa saker. I vanliga fall är jag den som alltid är lugn och brukar sällan stressa upp mig. Men händelser har gjort mig stressad och orolig. Rädd för att det ska hända något eller att mina planer förstörs - för att inte gå in på djupet. Men med någon vecka av endast oro känns det så onödigt - det orkar jag verkligen inte. Så - veckans tanke. "Händer det så händer det, du kan endast påverka nuet och de val DU gör".

Gillar

Kommentarer