Varför bloggar jag?

Vad är det som gör att jag bloggar? Att jag efter flera år alltid kommit tillbaka till att just skriva och publicera inlägg efter inlägg. Kämpa för att fortsätta även om det är ganska svårt och ibland tufft.

Jo-, jag älskar att skriva. Låta fingrarna dansa över tangenterna och tankarna skrivas ner till ord. Just det där med tankar, åsikter och att skriva av mig är väl det jag tycker är roligast - men att skriva om vardagen, stallet och att lägga ut bilder gör det lite mer levande. Jag hade kunnat välja att behålla allt för mig själv, då hade möjligheten att skriva av mig om mer personliga saker också funnits. Men någonstans har jag en dröm om att nå ut till människor genom min text. Jag vill någon gång kunna påverka hur människor ser på livet - på vår värld. Att skriva här är en början till det.

Jag struntar alltså fullständigt i statistiken som inte är på topp. Ibland kan det bli två inlägg på en dag medan jag hoppar över flera dagar vid ett annat tillfälle. Ibland är inläggen långa och ibland bestående av bilder.


Jag gör detta för att jag tycker det är kul och för att jag i framtiden har ett mål. Ett mål som jag jobbar med genom att hålla igång mitt skrivande här. Om det kommer en dag då jag inte längre tycker det är kul - då slutar jag. Eller om jag känner för att förändra något helt kommer jag också göra det. Mitt bloggande har inga krav eller måsten. Mitt bloggande finns för mig själv. Gillar du det så stanna, annars finns det miljoner andra bloggar att följa.


En dag ska jag påverka. Nå ut med mina texter. Men idag har jag bara kul.

Gillar

Kommentarer