Var tacksamma!

Vissa saker gör att man börjar fundera mer över livet. Igår tittade vi på en väldigt bra film, men usch vad tragisk den var. Still Alice handlar om en kvinna som får Alzheimers i väldigt tidig ålder. Hon mister allt tillslut. Alla minnen och förmåga att komma ihåg minsta lilla sak. Så sjukt tragiskt.
Men också det som hände i förrgår i mitt liv får mig att börja fundera och tänka. Det är inte första gången som en person utan förvarning väljer att avsluta kontakten med mig på de sättet. Det tär mer och mer varje gång. Än mer när man verkligen inte är beredd på det!

Men dessa sakerna i bagaget gör något speciellt. Det får mig att tänka efter. Tänker på hur tacksam jag är för sakerna som finns i mitt liv. Tänker på hur snabbt något eller någon kan försvinna. Livet hinner ifatt en så snabbt.

Även om jag just nu har svårt att njuta av livet så försöker jag. Varenda sekund. Varje vänskap och relation. Var tacksam så länge ni är friska. Så länge ni har allt ni har. För man vet aldrig när det försvinner.

Önska oss lycka till idag. Hästhagen här kommer vi.

Gillar

Kommentarer

Eva
,
Du var bäst. Tack för att jag fick följa med. Stolt moster ❤