Vad spelar roll?

Jag har absolut ingenting att blogga om. Jag lovar, ingenting. Livet rullar på. Tårarna rinner och skrattet lyser upp. Fjärilar i magen som tar mer plats än klumpen av val. Att jag la till en så kallad "livshändelse", från singel till i förhållande på Facebook lockar mer likes än kvalet till SM. Om nu likes hade spelat någon roll för mig. Men det gör det inte, inte det heller.

Vad spelar roll då? Att jag gör det jag vill? Att mina drömmar går i uppfyllelse? Eller att jag är den personen jag vill vara? Den personen som jag är stolt över. Personen som mår bra och som är jag helt enkelt? mhm. Vem vet.

Kollade på humorgalan igår. Vilken gala. Så mycket känslor hos så många människor. Barn, det finaste som finns, över hela världen. Barn som far illa, barn som svälter och dör av sjukdomar. Varför är det så många som sitter på sina jävla rövar i kontorsstolarna och bara glor? Mår dåligt av tanken. Vill bara ta hem alla barn, krama om dem, ge dem mat och en bra uppväxt. Men tyvärr är det svårt.

Vi (familjen) har varit världsföräldrar i tre år för Unicef. Vilket vi kommer att fortsätta med. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Om problemet nu är att ni inte är säkra på var pengarna tar vägen, vem det går till eller problem med att etniciteten skiljer sig (om du nu är så trångsynt), snälla, lägg mer pengar på att ta hand om vår planet. Det är lika viktigt och kommer löna sig för alla små barn i slutändan också. <3

Gillar

Kommentarer