Utvärdering + film från träningen

Efter programträningen har vi lite att öva på. Så började redan idag! Problemet vi hade då var att H tryckte mot skänkeln och inte tog stöd i handen som han skulle. Det där med tryck mot skänkel och tjurighet när jag ber honom att gå fram har vi inte sett nu de senaste veckorna. Så det passade väl bra när jag hade toppenhjälp från Pia. Fick bra tips!

Idag tränade vi alltså på att Highlight skulle ta stöd längre fram (inte krulla ihop sig med andra ord). I början var det riktigt klurigt och det gick sisådär kan jag säga. Men efter en del jobb var han duktig. Här nedan ser ni kort film från en svag ökning och sedan när jag travade av.

Source error

Imorgon övar vi vidare med att ta stöd längre fram. Men detta pass med bommar! Blir mer variation och roligt för H. Kan tänka mig att han blir ännu mer framåt och jobbar då korrekt utan att riktigt tänka på det (= bygger muskler och orkar hålla den formen längre)

Har suttit och snackat med Ebba och hennes familj om framtida planer med. Riktigt kul och är spänd på att se hur detta kommer bli. Detta klarar vi @ebbadressage , igen kan stoppa oss ;)

Gillar

Kommentarer