Träning x2

Vilken dag verkligen! Känns som om dagarna sprungit iväg nu på senaste. Men idag har jag hunnit med mycket vilket är superskönt.

Började dagen med stallet. För första gången på väldigt länge släppte handbromsen hos Highlight och han var så duktig. Både med och utan spö. Första varvet utan spö kunde jag inte sluta skratta! Det kändes så underbart att trava runt fyrkanten med en avslappnad, men pigg ponny. Underbar känsla.

Rullade vidare hem och mot stranden. Åt sommarlovets sista glass, otroligt stor haha! Tur jag hängde med mamma och moster Eva på Zumba sen. Svettades så mycket, men så kul var det. Några danser var svåra, men annars var det ganska enkelt att komma in i det. Får se hur mycket tid jag får över nu i höst, men hade varit kul att fortsätta med det en gång i veckan.

​Imorgon åker vi upp till skolan för första och nästan sista gången för denna terminen. Är lite nervös men hoppas det blir bra. Tänkte även filma H imorgon på träningen, så även det kommer upp. Hörs imorgon//Godnatt

Gillar

Kommentarer