Today

Helt sjukt vad jag var trött när klockan ringde halv sju imorse... Somnade sent, så lite för lite sömn. Men gick o köpte goda frallor så det gjorde det lite bättre!

Har redan skickat in näst sista uppdraget i svenskan. Allt har gått så fort! Har bara två veckor kvar nu innan jag får mitt första betyg på gymnasiet. Eller två betyg rättare sagt, svenska och matte. Mina favoriter! Kommer bli tufft att byta till geografi o engelska sen... Men jobbar på så gott det går nu än så länge.

Efter det tog Felicia och jag lite bilder. Alltid bra att ha till bloggen osv. Hon flyttar till Göteborg imorgon, närmare än Spanien men ändå jobbigt. Så bra att hon kunde ta lite bilder innan hon åker.

Sedan har jag också hälsat på mormor och farmor + farfar nu i em. Mysigt att spela kort o ta en fika ibland. Så fullt upp faktiskt! Har hämtat id-kort med. Phu vilka köer på banken. Såklart är jag utelåst nu när jag kom hem med. Toppen!

Hästkläder till vardags, perfekt 👌🏼 kommer upp fler bilder i veckan. Även någon på min Instagram: @cornelianyberg

Mormor<3

Gillar

Kommentarer

Birgitta Nyberg
,
Tack för en härlig fikastund med dig och Felicia. Det är så underbart att få träffa er och speciellt när ni är här båda två.
Älskar er! ❤️❤️