Till dig

Till dig med stor familj och många paket. Till dig som sitter ensam ute i kylan, utan mat. Till dig på flykt. Till dig som jobbar för att samhället ska gå runt - trots att det är helgdag. Till dig nyfödde. Till dig som är sjuk.


En jul som för mig är alldeles underbar, men som för andra fruktansvärd. Jag har fått turen att födas i ett fint land som Sverige, men fina föräldrar som mina. Jag har fått turen att vara frisk och att få spendera denna dag med de jag älskar. Men, alla har inte den turen. Därför vill jag ägna en extra tanke till alla er som på något sätt kämpar med något jobbigt idag. För er som inte har en underbar jul. Jag önskar att ni får ett bättre 2019 och en stor kram. Till alla er andra - kom ihåg att det finns de som behöver din hjälp, om du har möjlighet. Kom ihåg att det finns de som kämpar, varje dag och även på julafton. Men glöm inte att ha en riktigt God Jul!

Våra jular spenderar vi ofta hela förmiddagen i stallet. Men utan häst fick det bli en mysig promenad istället. Så vackert väder idag. Kallt, med frusna vattenpölar och ett tunt lager is på havet. Men solen lyser, och det är så fint.

Snart blir det julklappsutdelning, middag och mys med familjen. Redan så trött så lär säkert somna tidigt ikväll. Sedan väntar några lugna och lediga dagar.

Ta hand om er själva, varandra och njut av julen.

Gillar

Kommentarer