Tiden dök upp

Igår var det, som alla onsdagar, en lång dag i skolan. Hann därför inte blogga. Men eftersom busschauffören körde helt fel håll. Fick vända och nu är påväg tillbaka till stan dök bloggtid upp för mig. Lär väl dock missa första delen av nationella provet som börjar åtta. Men vad kan jag göra åt det?

Vi har under ett tag haft sadelproblem till min lille. Hans låg inte bra längre och den enda vi hittade som fungerade så länge fanns på torkö och behövde vara där. Därför har vi behövt åka lite fram och tillbaka. Men nu är det löst! I tisdags hade vi en sadelutprovare till honom och en ny sadel är inhandlad. Märktes direkt skillnad på hans rörelse när den kom på.

Fotograf: Stina Olofsson

Igår fick det därför bli ett litet kortare "lära känna sadeln"pass. Vi övade mycket volter och att han skulle ta med sig hela kroppen i dem. Vilket gick över förväntan!

Idag flyttar vi oss ut i paddocken och tränar ett pass för Ninni. Efter de cirka tre timmars långa nationella. Tur det handlar om att skriva idag. Det är i alla fall något jag tycker är kul..

Gillar

Kommentarer

edgrencharlie
edgrencharlie,
Wow!! Jättefin blogg!! Kolla gärna in min blogg en snabbis, hade varit superschysst! <3
nouw.com/edgrencharlie