Snart börjar höstens alla händelser | Flyttar utomlands - Bali - Distansgymnasium

Okej. Det är ca. fem veckor !? kvar innan skolan börjar på nytt. Sommaren flyger iväg som alltid. Men denna sommaren har det varit okej, det har liksom varit tiden EFTER sommaren som jag längtat till. Sommaren har varit en mellantid, en tid för att landa.

Det är mycket roliga saker som händer. Vilket också ger mer tråkiga saker som följd, Highlight ska ju bland annat säljas som jag tidigare nämnt. Ibland får man överväga vad som är bäst och vad som tar mig till min dröm. Att hålla kvar i något för att man tycker så mycket om det är inte alltid hållbart - tyvärr..
De roliga sakerna närmar sig däremot, mycket som händer och mycket som ännu är oklart. Men tre saker är säkert - listar de här nedan.

3 veckor och ca. 4 dagar - Flyttar till Tyskland. Den dagen känns overklig. Men den är där. Carl flyttar ner redan nästa vecka, och jag lite senare då alltså. Men tre veckor! Kunde inte varit mer nervös. Detta kommer bli en livs upplevelse.

5 veckor - Skolan börjar, ja lite mindre roligt kanske. Men, detta kan bli mitt sista år. Alltså sista!! år i skolan. Det är nämligen så att jag har valt att läsa en högre studietakt och kommer börja läsa dubbelt så snabbt nu. Om jag orkar hålla i takten hela vägen kommer jag att ha läst tvåan och trean på ett år och ta studenten till sommaren. Häftigt? Ohja.

13 veckor och 4 dagar - Reser till Bali med Alicia och Emilia. Ska bli så roligt och härligt. Världens finaste tjejer och vi ska till Bali ihop. Underbart!

Gillar

Kommentarer