Om jag någonsin skulle..

.. tatuera mig. Då ni.

Har i princip aldrig varit ett fan av tatueringar. Tyckt att det kan vara fint med något litet. Väldigt få passar i större och mycket tatueringar enligt mig. Men såklart kan det vara snyggt med, ibland haha.. Men har aldrig haft en tanke på att göra någon själv! Men den tanken har smått ändrats lite. Hmm, vi får väl se!

Om jag skulle göra någon tatuering skulle det vara någon mindre. Någon som skulle betyda mycket! Satt och kollade lite smått på det innan. Fastnade för "syster tatueringarna", alltså när man har en likadan som sin syster. Typ såhär;

Felicia och jag. Vi kör på det, eller vad säger du? ;)

Jag hade också kunnat tänka mig att göra någon med minne för mina framtida barn. Deras födelsedatum, namn eller liknande. Kanske även det lite mer riskfyllda. Att ha en likadan som sin man eller partner. Haha. Tur mamma finns om något skulle gå snett isåfall! (Hon tar nämligen bort tatueringar med laser: http://laserhuset.se )

Även funderat på navelpiercing. Dock inom mer snar framtid. Tycker det är så fint. Hade passat bra till min (också framtida) vältränade, sommar-bruna kropp ;)

Gillar

Kommentarer