Köpt hus i Spanien!

Redan när jag var liten ville jag bo i Spanien när jag blev äldre. Detta för att jag alltid hört min mamma berätta om sin stora dröm. När hon var femtio skulle hon bo i Spanien. Det har hon drömt om sedan hon var väldigt ung, och nu har den drömmen förverkligats. Så häftigt är det, och så häftiga är de - mina föräldrar!

Efter många års av drömmande, och otroligt mycket planering, har de nu sitt drömhus. I Nerja i södra Spanien tar de nu bokningar till nästa år.

"Vi kommer bedriva B&B, yogaretreat, grupp-resor, teambuilding, golfboende, vandringsmöjlighet och semesterboende för hela familjen. Familjen som firar något och vill ha det bekvämt med t.ex. kock, yoga och sköna behandlingar. Eller kanske pensionär-gänget som vill ha det lugnt med bekvämligheter - som chaufför som hämtar på flyget, eller kör till golfen."

Ett så vackert ställe är det, som jag längtar att få besöka. Jag sitter med planering för att lägga upp en tågresa dit som fungerar - för de som inte vill flyga. Det kommer bli helt fantastiskt.

Att jag lärt mig att drömma av mina föräldrar är jag så tacksam för. De har lärt mig att tro på mig själv och de har trott på mig. Jag vet att det har hjälpt mig igenom så mycket. Utan dem och deras sett att se på drömmar hade jag aldrig varit där jag är idag. Det har gjort att jag upptäckt vissa delar av världen i en ung ålder, vågat flytta och vågat testa nya saker.

Idag drömmer jag om att bli författare. Den drömmen är något som jag jobbar med varje dag, som ni säkert vet. Jag går snart steg två i en författarkurs, och redan nu skriver jag på min första bok. Kanske blir det faktiskt min första bok, eller blir det ett projekt jag håller för mig själv. Det är långt kvar, men nu är de första tio tusen orden skrivna.

Det är så stort för mig, och detta är verkligen ett projekt jag tror på. Hoppas att jag är lika modig som mina föräldrar som vågade förverkliga sin dröm.

Är ni sugna på en mysig semester i södra Spanien tycker jag verkligen ni ska kontakta mina föräldrar (skriv privat till mig så skickar jag er vidare: [email protected]). Mer information om deras ställe kommer snart komma upp på en hemsida.

Lediga kvällar spenderas på jobbet med datorn framför mig. Det är här jag skriver som bäst!

Gillar

Kommentarer

Frida,
Åh vad kul! Och vad roligt att de ska ha öppet för boende. Jag bor också i Spanien men är hemma i Sverige på besök just nu. Bor i Valencia men kommer säkert att besöka Nerja vid något tillfälle. Speciellt om det ligger golf i närheten och mina päron är och hälsar på 😊
fridachristina.com
cornelianyberg
cornelianyberg,
Hör av dig om du ska till Nerja! Hur är det att bo i spanien? har du några tips? 😁
nouw.com/cornelianyberg