Inte bara semester.

Vi landar till ett mörkt Malaga med en fuktig hetta. När molen drar in över staden kommer fukten. Annars är det bara varmt. Efter en timme rullar bilen upp mot det vita huset med marinblåa detaljer. På sidorna av uppfarten lyser små facklor och runt poolen vita lyktor. Efter en natts sömn vaknar vi upp till en soluppgång där solen precis stiger över bergen. Runt om i dalen ligger vita hus, och marken är full av odlingar. Avokado, mango & oliver är några av frukterna som dominerar dalen. Här lever de en dröm. Min mamma och pappa. Det är liksom inte bara semester det här, inte bara sol, bad och vila. Jag är här för att umgås med en del av min familj. Min älskade familj.

Det är så otroligt, sjukt och häftigt att gå runt i dalen. Upp och ned för backar. Vägar genom odlingar. Och sen där, mitt i allt, finns mamma och pappas hem. Det är nästan lika otroligt att förstå att de faktiskt bor här, som det är att förstå att den där bebisen på Robins mage är vårt barn. Den där drömmen som mamma haft sedan hon var ung, den lever de nu. Det kallar jag förebilder till föräldrar!

Efter en lång resdag kunde vi konstatera att det sammanlagt bara var en timme som var jobbig. Bilen in till tåget hemma, en kort bussresa, landningen och sedan en liten del av bilresan hem till mamma och pappa. Annars gick allt så bra! Å nu ska vi vara här en hel månad.

Vi har redan hunnit med att bada i poolen - vilket var en storfavorit hos den minsta. Gått två promenader, ätit pappas goda mat, solat, Robin har klippt gräs och vi har njutit. Nu ska vi testa på livet här i Nerja. Med gäster, utan gäster. Vardagslivet och semesterlivet. Här kommer lite favoritbilder från första dagen.

Gillar

Kommentarer