I möten med andra människor

Tänk vad många människor vi möter under alla våra år här på jorden. Barn, vuxna & gamla. Från norr, söder, öst & väst. I alla år i skola, på fritiden & senare på jobb. SJUKT.

Idag mötte jag en helt fantastisk människa när jag städade på mammas jobb. Det verkligen lös om henne. Hon berättade om vad hon jobbar med och att hon då får träffa människor som pratar ett annat språk än svenska, psykiskt sjuka, äldre & unga. Hon får höra gripande saker om andras liv och att det ibland kan vara hemska saker. Men hon verkade så omhändertagande! Helt fantastisk verkligen.

Det fick mig att tänka på vad mycket man kan få ut av ett möte med en annan människa. Så länge man är uppmärksam och öppen. Varje människa lever i sin verklighet. Varje människa har upplevt olika saker och varje människa har sina drömmar, möjligheter & kontakter. Tänk om personen du träffar härnäst känner en person som har en kompis som kan öppna dörren mot din dröm? Eller tänk om det är DU som kan öppna dörren till personens lillasysters dröm?

Öppna upp dig för de du möter och framförallt, använd dina öron lika mycket som munnen. Berätta om dina drömmar, tankar och upplevelser. Dela med dig och ta lärdom på det du får höra. Ibland kan insidan överraska.

Kvällstankar från mig, sov gott <3

Gillar

Kommentarer

?
,
Tack för sina underbara kvällstankar.
Kloka ord❤
cornelianyberg
cornelianyberg,
?
,
Oj oj. Dina underbara skulle det ju va 😉😄