Höstens planer, gymnasium & häst

Sommaren har varit otroligt lång & jag har hunnit med så mycket fantastiska saker. Men för en stund sedan öppnade sig himlen och regnet slog mot marken. Så tog min dator, ett glas juice och satte mig i sängen. Perfekt när det regnar! När höstvädret slog in tänkte jag att jag kunde berätta om höstens planer. Så här kommer de!

Wille en höst för många år sedan!

I juni slutade jag på världens bästa skola med de grymmaste lärarna. Så valet av gymnasium var inte enkelt. Har tvekat många gånger om och haft sån beslutsångest. Men tillslut valde jag och jag hoppas & tror verkligen att detta kommer bli bra!

Jag kommer, tillsammans med @ebbadressage, börja på en skola som heter Korrespondensgymnasiet. Det är ett så kallat distansgymnasium, alltså läser man på distans. Det gör att vi kommer kunna anpassa våra tider så att det själva passar oss, vi kommer kunna plugga både hemma, på tävlingar eller var vi nu vill och behöver. Skolan använder sig alltså av internet och man skickar in sina uppgifter där. Man besöker bara skolan ca. en gång per termin. Det gör att vi slipper håltimmar, raster eller dötid på lektioner. Nu kan vi plugga aktivt och pausa när vi vill - så länge vi håller det tempot som behövs för att hinna med allt såklart! Ny utmaning - spännande.

Eftersom jag kommer kunna anpassa skoltiderna mer på egenhand kommer jag också att kunna planera upp timmarna i stallet lite bättre. Därför kommer jag nu vilja satsa på en häst till, ju fler timmar i sadeln - desto bättre!

Vi kommer inte vilja köpa en till. Utan vi hoppas kunna hitta någon som vi kan ha på foder, någon som behöver tävlas men där ägaren inte har möjlighet eller någon som behöver utvecklas på något sätt. Planen här är inte bestämd och jag tror vi är öppna för väldigt många förslag. Främst storhäst, men även ponny skulle fungera. Så om någon har en häst eller vet någon som har en häst som skulle vara intressant så kontakta mig gärna!

[email protected]

Fotograf på denna samt bilden över är STINAFOTO

För Highlights del ska vi bara träna på. Han börjar få promenader nu och sätter igång med ridning nästa vecka. Han behövde verkligen vila, så tror han kommer vara toppen efter detta. Vi kommer såklart göra ett par starter med. Han behöver bli lite säkrare på banan eftersom han inte gått så mycket. Vi kanske även provar någon Lätt A beroende på hur han känns. Min superponny!

Stina Olofsson

​Det är ett par veckor kvar av sommarlovet. Men jag längtar faktiskt till hösten, vilket nog är första gången.. Kanske för att jag har så mycket nya planer på G?

Gillar

Kommentarer

Eva Palm
,
❤❤❤
cornelianyberg
cornelianyberg,
❤️❤️❤️
nouw.com/cornelianyberg