Gör det du älskar - älska det du gör

När jag var i stallet senast kände jag verkligen, shit vad jag älskar detta. Allt med hästarna, stallet och människorna i "mitt team", älskar allt med det. Det spelar ingen roll om jag har ett kasst pass, jag gosar ändå med H efter passet och pussar mulen hejdå innan jag går. Mamma och jag kan bråka, men jag älskar att ha henne i stallet. Likadant med allt, mocka och lägga i ett äpple i kraften är underbart. Så det slog mig...

Gör det du älskar - älska det du gör.

Säg hej till 10 åriga Cornelia...

Jag menar att vi verkligen måste älska vår vardag. Hur gör vi det då? Jo, vi gör saker som vi tycker om. Jag tycker om att rida, så jag gör det. Jag tycker om att umgås med mina vänner och pojkvän, så jag gör det. Jag tycker om min familj, så jag hänger med dem. Förstår ni? Vi måste lägga in saker som vi tycker om. Då gör vi saker som vi älskar!

Men det finns också saker som vi behöver göra. Saker som äta, sova, gå i skolan. Det behövs i våra liv för att vi ska kunna fungera. Alla gör det och än så länge behöver alla göra det. Vi kanske inte tycker om det, men vi måste lära oss att älska det vi gör. Vi kan inte ta bort det från vardagen, så varför inte börja älska det i stället?

Njut av maten, sätt din touch på ditt sovrum så du vill sova där och plugga på det sätt som du tycker är kul. Jag lovar att det kommer löna sig att älska det du gör, lika mycket som att göra det du älskar. Njut av varje del i ditt liv, ingen vet hur länge det varar.

​13 åriga Cornelia...

Gillar

Kommentarer

isabelkristensson
isabelkristensson,
Så sanna och kloka ord!
nouw.com/isabelkristensson
cornelianyberg
cornelianyberg,