Flytt & resa i ett

En sista vecka av lugn, som egentligen är mer stressig än tidigare. Lyckats blanda ihop alla möjliga olika kartonger, resväskor och kassar med packning. Samtidigt försöker jag lägga tid på sluttampen av författarkursen, träna och hjälpa mina föräldrar med flytt, resa och jobb när de behöver. Jag var hela förra fredagen på Laserhuset, vilket var väldigt lärorikt och roligt. Kan varmt rekommendera er som vill ta bort hår, tatueringar, pigment eller avnjuta en skön ansiktsbehandling att besöka mamma (laserhuset.se).


På fredag morgon tar jag tåget mot Köpenhamn och åker sedan vidare mot Grekland. Jag försöker därför få ihop en packning i endast ett handbagage till det. Tyvärr har jag nog varit lite dum och trott det skulle bli varmare än vad det nu är. Så kanske får några kjolar och klänningar stanna hemma och byxor åka med istället. Eller är det värt att frysa lite för att känna att man faktiskt är på semester? Har än så länge packat ned några bikinis, för bada ska jag! Kan jag bada i en sjö i Sverige ska jag väl kunna bada i havet utanför Aten? En kjol i fejk-skinn, en underbar jeansklänning och lite annat smått och gott.

I min andra resväska har alla kläder som jag vet att jag inte kommer använda här hemma nu i veckan packats ned. Jag ska nämligen försöka lämna Ekholmen redan på torsdag, för att så snabbt som möjligt kunna flytta till Karlshamn när jag kommer hem från resan. Nu är mitt rum här tomt, och endast saker jag behöver använda i veckan finns kvar. Lite sorgligt faktiskt. Ett halvår som nu avslutas och kommer bli ett gammalt kapitel. Däremot längtar jag så sjukt mycket till det kapitel jag nu börjar skriva på - kan inte annat än att le konstant.

Förhoppningsvis har jag lyckats samla ihop möbler och saker så jag klarar mig i min lilla tvåa. Soffbord saknas fortfarande, och lite saker till köket. Det kommer däremot få vänta till i April. Dagarna nu i veckan är som sagt fyllda. Här är vad som är kvar att göra innan fredag:

- Hämta Felicia på flygplatsen imorgon! Saknat henne såå mycket.

- Sätta in pengar & gå ett ärende på stan

- Packa klart allt till Grekland

- Tömma rummet på ekholmen. Köra sakerna till farmor som är snäll och lånar ut plats så länge

- Kolla upp med transfer från flyg till hotellet jag bor på första nätterna

Å så träna, äta, städa, skriva och allt det där vanliga. Kommer bli en grym vecka, men ännu bättre månad.

Längtar, längtar & längtar.

Gillar

Kommentarer