Drömbröllopet | Mitt första bröllop

Det finns de människorna som älskar varandra, och så finns det de människorna som älskar varandra som Joel och Karin. Att se sättet de tittar på varandra, pratar med varandra och sakerna de gör tillsammans är fantastiskt. Det ger lycka.

Jag och min syster brukar kalla Karin för vår extrasyster. Jag minns inte ett liv utan henne, och hela hon är så bra. När jag var liten tog hon hand om mig, och nu är hon en väldigt nära vän - en syster. Hon, och hennes familj, kommer alltid ha en plats i hjärtat.

I helgen var det dop för gulliga William, hennes son, och det var så fint. Sång, psalmer och en snäll o glad William. Ett lyckat dop helt enkelt!

Det vi inte visste var att vi också skulle bli överraskade med ett bröllop efter. Med vit klänning och brudbukett kom Karin in i kyrkan igen, med sin Joel vid sidan. Såklart avslutades festen med god mat, minnen och fina personer. Tack Karin för att du alltid finns där för mig och min syster. Tack familjen Pradjiotis för en underbar dag.

Kärlek av alla slag är verkligen så himla fint. Att få uppleva ren och skär kärlek livet ut är ju en dröm. Att få gå med min pappa vid sidan fram till drömprinsen - wow. Hoppas få uppleva det en dag. Alla är värda att få vara älskade, ung som gammal, kvinna som man.

Detta var det första bröllop jag fått uppleva, och även om det inte var helt traditionellt (då det var en överraskning och liknande) rann glädjetårarna. Kan inte sluta tänka på hur fint det var. Jag kan lova att jag gått igenom mitt drömbröllop flertalet gånger i huvudet. Klänning, mat, dekorationer... många år kvar - men hoppas jag får uppleva det en dag!

Gillar

Kommentarer