Dressyrguiden

Jag har under ett par år tävlat dressyr. Från seg shettis med lång man till äldre erfaren ponny på nationell nivå till vinglig ungponny. Jag har antagligen över 100 starter. Det händer alltid något nytt, antingen som man själv valt eller saker som man inte valt. Jag har knoppat många manar och startat många program. Varit på tävlingsplatser ute i skogen med endast en grusplätt som tävlingsbana till större tävlingsplatser. Jag har dock inte varit utomlands eller tävlat SM, utan det är mål som jag fortfarande kämpar emot. Men jag sitter ändå på små tips som jag gärna delar med mig av.

Jag vill kunna ge er läsare något. Så därför börjar jag nu med "dressyrguiden". Jag kommer tipsa om småsaker, visa hur man knoppar och berätta om andra erfarenheter. Ni får gärna berätta om det är något ni vill veta. Regler, klädsel, program? Hur går det till? Var hittar man det? Bara kommentera eller kontakta mig på något annat sätt. Är tacksam för allt.

Dressyrguiden kommer komma ut vid lite olika tillfällen och inget är riktigt bestämt ännu. Men ni kan hitta alla inläggen under kategorin "dressyrguiden". Kram

​Två sista bilderna är tagna av Stina, stinafoto.se / http://www.stinaolofsson.com/

Gillar

Kommentarer