Bucket list 2015

För en sekund vill jag bara stanna upp och bara vara. Sluta tänka på allt jag vill göra och sluta tänka på framtiden. Min stress har nått sin topp och huvudet dunkar av oro. Det här är inte jag!? Jag brukar alltid kunna lugna ner mig själv efter ett tag och jag har lärt mig själv att inte oroa mig. Men just nu så är det för många aspekter som spelar och jag vet inte var jag ska börja eftersom alla aspekter håller varandra i händerna.

Detta är en anledning till varför mina texter tar stopp. I vanliga fall brukar jag kunna sätta händerna på tangentbordet så bara flyger de av sig själva. Men nu slutar de flyga, som om vingarna gått sönder. Därför har det blivit lite tråkigt och hastigt nu på senaste, vilket jag har svårt att förlåta mig själv för.

Men för att inte avsluta det så tvärt så kommer ett av mina minnen från Facebook här nedan. Min bucketlist från 2015!:

1. Tävla i en stor arena eller på en stor tävling. SM, världscup-tävlingar, Friends, Falsterbo. Allt det där. Ryser av tanken. Shit va coolt det hade varit.

2. Äga min egen hästgård. Helst inte för stor, utan med ett par boxar. Vet redan hur jag vill ha det, ordning och reda, snyggt och prydligt. Några tävlingshästar och nån installad elev. Dröm.

3. Gifta mig. Haha. Men faktiskt något jag längtat efter sen jag var liten, har dock inte ens varit på ett bröllop. Men det vill jag verkligen göra!

4. Ännu en stor grej, skaffa barn. En liten bebis som växer upp i samhället vår generation ska fixa till. Att kunna uppfostra någon till att älska sig själv och acceptera sina misstag. Något som få av oss fick lära oss när vi var små.

5. Hålla en clinic eller föreläsning om dressyr, självledarskap och samarbete mellan häst och ryttare. Hur viktigt det är att vara i balans i sig själv för att få kommunikationen att fungera. Att sedan tjäna pengar på att prata (eller skriva) hade inte varit fel heller.

Vissa av sakerna är kvar, andra känns mer orimliga. Vem vet?

Hela inlägget finns här: http://nouw.com/cornelianyberg/bucket-list-21615976

Gillar

Kommentarer

TheBlondeRider
TheBlondeRider,
Otroligt fin bild😍!
nouw.com/theblonderider
cornelianyberg
cornelianyberg,
Tack så mycket!
nouw.com/cornelianyberg