Börjar plugga! | LEVA 2019

Det har nu gått fem fundersamma, stressande och dagar fyllda av ångest. Herregud vad arg jag kan bli på mig själv att inte bara accepterar lugnet och att vara ledig. Det är ju i princip första lediga veckorna på ett år, så jag borde vara glad. Men som ni kan läsa i förra inlägget är jag inte glad, utan mer stressad över vad som ska komma. Det känns dock nu, fem dagar senare, som att jag har fått lite mer struktur på tankarna och livet. Jag ska börja plugga lite smått igen, och det känns så bra!


Jag har bestämt mig för att få mer ordning på min kost och hälsa överlag. Framförallt få in mer rutiner. Det tränar jag på hela tiden och idag har faktiskt varit en väldigt bra dag för rutiner! Jag började morgonen med en god frukost som verkligen påminde mig om veckan i Grekland i höstas. Grekisk yoghurt med honung ovanpå, ett glas juice till det - så gott. Yoga utifrån boken "Leva 2019" (för övrigt så bra bok! Skriven av Mia de Neergaard och hjälper dig till ett härligt liv och balans i vardagen). Kan inte direkt säga att jag är så vig och gör övningarna så snyggt - men det kommer väl sen haha. Därefter träning på gymmet, endast ett kort mag-pass då jag ska ut och springa med en kompis senare. Verkligen nyttiga och bra rutiner som jag tycker är väldigt roliga.

Tiden är värdefull - så detta året tänker jag använda den väl!

Som jag skrev innan kommer jag att lite, väldigt lite börja plugga igen. Jag har funderat på vad jag kan göra nu fram tills jag ska resa. Jag vill göra något som kan utveckla mig och underlätta för mig i framtiden. Jag älskar ju att skriva som ni alla säkert vet, och jag har en del författardrömmar. Men att både få jobb, eller att bli riktigt bra som skribent, är väldigt svårt. Framförallt utan utbildning inom ämnet.

Därför har jag bestämt mig för att gå en skrivarkurs på cirka åtta veckor. Den sägs vara väldigt bra, så det ska bli roligt. En kurs på distans som kommer ge mig matnyttiga knep och utveckla mitt skrivande. Jag tror och hoppas att jag ska kunna använda mig av kunskaperna kursen ger mig både här på bloggen, men också för framtidens planer och drömmar.

Ni kommer definitivt få höra mer om kursen när den drar igång.


Jag har även lite andra roliga saker på gång som ni kommer få läsa en del om här. Väntar på ett paket som ska komma hem till mig först - så håll ut ett tag till.. Ha en härlig helg och kom ihåg att vara tacksamma för det ni har. En dag kommer det inte finnas kvar. Kramar

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
cornelianyberg
cornelianyberg,