Barnens gård | Erbjudande till er

Halloj allihopa! För er som missat så jobbar jag på Barnens gård denna sommaren. Så idag har jag faktiskt ett erbjudande till er. Så fortsätt läs om ni vill ta del av det.


Först måste jag bara säga att jag ÄLSKAR Barnens gård. Gjorde när jag var liten och gör nu. Det är ett underbart jobb att jobba på - med så schyssta kollegor. Det är också en helt fantastisk plats för alla barn. Vad jag vet har ALLA barn som någon gång satt sin fot på Barnens Gård haft roligt och hittat något som passar dem.


För det är just det - det finns något för alla. En stor gård med hästar, getter, grisar och höns som man får klappa, hjälpa till att mata och såklart ponnyridning. På gården finns också hoppborg, en stor hoppbubbla och studsmattor. Det finns en hinderbana med olika hinder. En enklare labyrint samt en svårare. Femkamp, ritrum och rum att snickra i. Från små bilar till större lastbilar som barn kan köra. Hölass där du får åka bakom traktorn och hälsa på kor. En mer "vanlig" lekplats med gungor, rutschkanor med mera. En ny aktivitet för i år är också sandmålning som finns på gården. Barnen älskar det och målningarna blir så fina.

Det finns också ett vattenland med allt från en liten barnpool till större vattenrutschkanor för äldre barn. Vildforsen, poolfloden, äventyrspoolen och jätterutchen. I vattenlandet kan man hänga i timmar utan att få tråkigt. En restaurang med mat av olika slag, du kan till och med göra din egen pizza. Såklart finns även glass och minimelts.

Sommaren börjar närma sig sitt slut och såklart vill jag att alla ska få uppleva Barnens gård. Därför har jag fått möjligheten att ge ut ett erbjudande till er. Det är nämligen så att ni får gå in två för priset av en!

Det som gäller är alltså: Gå in två betala för en.

Det du behöver göra är att säga: "Cornelia Nyberg" i kassan.

Datum erbjudandet gäller: Erbjudandet gäller från imorgon och sedan fem dagar framåt. Alltså från den 4/8 till och med den 8/8


Passa på att ta er till Barnens gård under dessa fem dagarna. Jag jobbar flera av dagarna, så jag hoppas vi syns där!

Gillar

Kommentarer