Är det möjligt utan gifter?

| I samarbete med BODY FARM |

Gifter i luften. Gifter i maten. Gifter i hudvårdsprodukter. Vårt land, samhälle och kropp är mer eller mindre uppbyggda av gifter. Du smörjer in dig i kemikalier, dricker farliga ämnen och andas in gifter. Är det konstigt att astma, cancer och hjärt- och kärlsjukdomar ökar i samhället? Är det konstigt att djurarter dör ut? För att stoppa en sjukdom stoppar vi i oss mer gifter, istället för att hitta orsaken. För att få djuren att överleva hägnar vi in dem och styr deras förökning. Låter det rätt? Låter det hälsosamt? Hm, nej inte direkt.


Men, därför finns BODY FARM, bodyfarm.se!. Deras naturliga och ekologiska hår- och hudvårdsprodukter arbetar för dig och din kropp. Mjukgörande eller skrubb, oavsett är de uppbyggda av örter och växter från den grekiska naturen. Under BODY FARMS 25åriga tid på marknaden har de byggt upp, utvecklat och levererat naturliga produkter!

För att testa produkterna beställde jag hem bland annat body scrub och body butter till ett väldigt bra pris. De verkar ofta ha rea på flera produkter, och man kan därför hitta dessa för en liten bra peng. Varför inte värna om naturen med ekologiska produkter, värna om kroppen utan kemikalier och dessutom plånboken? Så bra ju! Ett enkelt klick här nedanför för att läsa mer, bli inspirerad och kanske beställa hem någon produkt? Julen närmar sig, och detta är verkligen ett tips på bra och smidiga julklappar!

Kom till deras hemsida genom följande länk: bodyfarm.se


Några extra bra saker med företaget är att:

- Produkterna är baserade på naturliga ingredienser

- Inga produkter testas på djur

- Alla förpackningar härstammar från återvunnet material


Body farms egna bilder <3

Gillar

Kommentarer