2 dagar kvar | PACKAR

Nu är det endast två dagar kvar innan resväskan ska få rulla mot flyget. PARIS kommer bli så grymt, och jag längtar verkligen nu. Aldrig varit i Frankrike tidigare, trots att jag läst franska i skolan. Tror knappt jag kommer kunna nyttja mina få språkkunskaper, men jag ska göra så gott jag kan för att få fransmännen på fall hehe ;)

Bilden ovan är från min goda frukost på balkongen imorse. Jag är äntligen frisk, det tog dock nästan en vecka för febern att försvinna. Så att inte utnyttja energin jag hade kändes fel - upp tidigt och ut på balkongen helt enkelt.
Jag verkligen saknar träningen, vilket jag inte gjort på länge. Så det känns ändå lite bra. Har valt att inte träna ännu, då jag vill känna mig HELT frisk först. Kommer ju även bli ett par dagar utan träning när vi är iväg. Men efter det sätter jag igång igen, äntligen.
Ska fortsätta att packa nu. Vi är ju inte iväg så många dagar, så har valt att ta med få kläder men som jag kan kombinera ihop olika. En skinnjacka, en jeansjacka, ett par byxor o två olika kjolar. Några olika tröjor på det - och skor såklart. Perfekt!
Vi hörs när vi är påväg...

Gillar

Kommentarer

lundinemilia
lundinemilia,
så fin du är <3
nouw.com/lundinemilia