THERESE LINDGREN x NA-KD

Hallå kan vi bara prata om Therese kollektion tillsammans med NA-KD? Jag vet att jag kanske är lite sent ute med detta inlägg eftersom det var ett tag sedan kläderna släpptes. Men de är ju så himla snygga, eller vad tycker ni? Mina favoriter är verkligen den vita jeanskjolen och den svart T-shirten med rosor på sidan. Funderar verkligen på att klicka hem dem. Älskar färgerna hon har valt att använda sig utav, verkligen såna färger jag väljer på kläder och även många andra.

Dessutom tycker jag att det verkligen är fint att hon valt att döpa kläderna efter följare. Det blir mycket personligare. Gud jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om hennes kläder för att det är så himla roligt med kläder och mode. Som sagt skulle jag verkligen vilja ha hem alla plagg i kollektionen, men vi får se om jag beställer hem kjolen och tröjan, är verkligen helt fast i kjolen.

Har ni testat några utav hennes plagg? Skulle gärna veta mer om hur de är kvalitén och hur de sitter, så jag kan ju såklart inte uttala mig om det än. Men jag litar på Therese, hon vet ju vad hon gör, säger det hon tycker och dessutom är ju kläderna helt veganska.

Kram💗

Gillar