GODMORGON

Hej,
morgonen började med att klickade hem lite nya kläder från Nelly. Just nu är jag inne i en shoppingperiod, kul för mig men mindre kul för plånboken. Är så trött på min garderob och nu till våren vill man ju ha lite nya och fräscha kläder.
Dagens plan är att dansa och sedan springa bort till teatern för att kolla på lillasystern som ska ha dansföreställning med skolan. På kvällen är det tänkt att jag ska träffa Noam som jag inte sett på två veckor då båda haft mycket att göra. Det är som vanligt full rulle för mig, i veckan är det jobb + dans och på helgen är det dans. Föreställningen med dansskolan är om två veckor så det är därför jag tränar varje dag.
Imorse när jag sminkade mig lyssnade jag på Alice och Biancas podd. Jag tycker verkligen om den och rekommenderar att lyssna på den om ni inte redan gjort det. Deras pod var den första jag började lyssna på eftersom Bianca ger mig mycket inspiration och nu även Alice. I avsnitt nummer 17 får man en masa bra tips om instagram vilket fick mig att bli mer motiverad och även tänka på att inte vara lika kritisk som jag är med mina bilder, vilket gjort att jag lagt upp en bild i månaden när jag egentligen vill lägga upp 4-5 bilder i veckan.
Hoppas ni får en bra dag,
Kram / C

Gillar