Hej på er! Idag har jag en sån där seg dag. Jag är som fastklistrad till sängen med pyjamasen fortfarande på. Mår inte riktigt bra. Täppt i nästan, ont i halsen och huvudvärk. Men det känns som att man hade kunnat fråga vem som helst och de skulle svara att de mår precis likadant... Det är väl lite så nu när vintern startar va? Vi blir trötta och får huvudvärk eftersom det är så mörkt hela tiden och vi blir förkylda bara för att den första kylan kommer så snabbt att vi inte ens hinner inse att vi går ute i minusgrader utan mössa, vantar och har fortfarande höstjackan på oss. Det kanske är en förkylning vi behöver vid denna tiden varje år för att verkligen ta på oss de varma kläderna som vi behöver haha.

En söndag som denna gör det mig faktiskt inte jätte mycket att vara lite seg. Jag ligger i sängen, tittar på filmer och äter choklad. (Det hade jag troligtvis gjort om jag inte hade varit förkyld också men nu behöver jag inte ha skuldkänslor över att jag gör det hehe.) Jag hoppas att ni har en riktigt mysig söndag ni också. Det känns som en perfekt dag för att umgås med familj och vänner, eller bara tända ett par ljus, vira in sig i sin gosigaste filt och dricka en kopp varm choklad. Det andra förslaget känns absolut som något jag kommer gör senare i eftermiddag. Hur mysigt?

Medans jag chillar i sängen ligger jag även och väntar på denna godingen! Jag beställde nämligen min "julaftonsklänning" från Nelly i onsdags. Jag antar att paketet borde komma nu i början av veckan men jag kan inte vänta!! Vet ni vad ni ska ha på er på julafton? Eller är det bara jag och mina systrar som planerar och köper sånt över en månad innan julafton? Haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hörni! Jag har saknat er! Vad länge jag har varit borta.. Fy skäms på mig haha. Men, men ny start nya möjligheter eller hur? Idag har jag bakar lussekatter. Eller aa lussebullar kanske man säger? Eller vad säger ni? Jag vet inte riktigt vad jag brukar säga, jag tror nog att jag blandar. Aja jag har iallafall bakat det idag. Det måste ju tyyyp vara bland det mysigaste som finns! (även om man bakar själv.) Jag satte igång en julfilm i bakgrunden medan jag bakade och hade det bara väldigt väldigt mysigt. Jag använde mig denna gången efter Arlas recept, den med Kesella i. Men självklart sätter jag min egna lilla twist på det! Vissa kanske tycker att det låter jätte konstigt men jag har faktiskt i lite... Whisky! Whisky hjälper verkligen till att ta fram det där underbara smaken av saffran. Och nej, lussekatterna smakar absolut inte whisky bara för det. Jag har bara i lite lite grann. Om du har tänkt göra lussekatter snart så borde du verkligen testa! Istället för att bara hälla i saffranen direkt i degen kan du istället ta en liten kopp och blanda en påse saffran (0,5g) med en/ en och en halv tesked med whisky. Du kommer märka skillnaden!

Likes

Comments