Instagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenz

uppskatta mer

Godmornings, kom precis hem från tandläkaren. Herregud, det blir nog 6e gången hos tandläkaren på typ två månader.. Har haft massa problem med en visdomstand, det har varit riktigt jobbigt. Vanligtvis vid problem med visdomständer kan man ta bort dom hyfsat enkelt men min tand har inte ens vuxit upp än. Vilket betyder att ett alternativ är att operera bort den men det finns då stora risker för komplikationer som exempelvis att tappa känseln i ansiktet. Försöker därför dra ut på beslutet med operation men om det fortsätter som det gör nu kommer jag förmodligen behöva göra den i framtiden xO. Risken för att tappa känseln är olika stor för alla men mina nerver sitter väldigt nära tanden vilket gör att risken blir större. Jaja det löser sig säkert i framtiden, man får tänka att folk har det värre. Men har man inte problem med tänderna, borde man verkligen ¨uppskatta¨ det. Tand ont är inte kul.

Senare blir det i alla fall jobb, efter det skall vi ses ett tjejgäng från min förra klass och ta en drink. Det kommer bli kul att träffas och se vad alla gör nu förtiden, samt om de har några planer inför framtiden som resor etc.

Tog en promenad hem från tandläkaren istället för att ta bussen. Hehe jag har ju tyvärr inte lagt någon tid på körkortet än. Alltid uppfriskande att starta dagen med motion och friskluft. Gick en liten omväg och svängde förbi min kära gamla skola, Sandåsskolan. Den står nämligen tom då den är över 100 år gammal och inte användbar längre. Massa gamla minnen poppade upp från min tid där ifrån. Gick på Sandåsskolan under en stor del av min uppväxt.

Utanför skolan står det ett litet minnesträd för en elev som gick bort när jag gick där... Tycker det är så himla sorgligt hon blev bara 9 år gammal. 9 år.. Alldeles alldeles fört kort. Inte rättvist. Minns det som igår när vi mötte varandra på karaoke på ett kalas. Vi kände inte varandra så bra men mina tankar går till dig och din familj varje gång jag går förbi ditt fina träd <3

Man borde verkligen bli duktigare på att uppskatta livet mer och inte ta allt för givet.

XOXO, Cornelia

Gillar

Kommentarer