Instagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenz

28 Augusti

Hej, hoppas allt är bra med er. Jag ligger just nu i min säng lite sådär halvt bakis efter gårdagens bravader. Det var faktiskt min första riktiga utgång på länge då jag oftast jobbat helg dem tidigare veckorna. Man kan ju säga att jag tog vara på det absolut då jag kom hem vid 7 imorse.

Kvällen började hos min bästa och finaste vän Caroline, som lagade en magisk kantarellpasta tillsammans med hennes mamma. Till pastan blev det olika rödviner samt cava. Fin favorit cava heter Julia, stort tips!

Efter en lång och härlig middag med mycket trevligt snack blev det in till Park Lane som i dessa tider har blivit en sittningsklubb. Där träffade vi lite blandat folk och åkte sedan vidare till en privat fest styrd av Axel Arigato. Där dansade vi ett tag och sedan blev det tillbaka till Park Lane. Det blev en hejdundrandes utgång så att säga.

Jag har inte bloggat sedan jag bodde i Åre vilket är tråkigt men jag antar att livet har kommit emellan. Nu är min plan att fortsätta blogga när jag har något trevligt att dela med mig av. Det kommer bli lite som min dagbok där jag skriver av mig om vad jag tycker och tänker, samt om händelser i mitt liv.

Hoppas ni vill följa med!

Puss och kram, hoppas ni får en fortsatt bra söndag!

XOXO, Cornelia

Gillar

Kommentarer