Instagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenzInstagram corneliasoorlafrenz

2020

Nemen tjena, nu har vi fan inte hörts sen förra året ;) Hehe jag är den jobbiga människan som alltid måste säga något sånt när det blivit nytt år.. Hoppas ni har haft en riktigt bra vinter. Min vinter har varit svårslagen!

Mer än halva säsongen har gått för mig här i Åre, vilket är sjukt. Det var väldigt länge sedan jag var hemma i Götet. Samtidigt känns det inte som jag varit i Åre så länge som jag faktiskt har. Tiden här har gått extremt fort. Det har varit väldigt roligt men också väldigt påfrestande. Jämför man mitt jobb som skidlärare med många andra säsongsjobb, skulle jag säga att mitt är lite mer krävande. Man har mycket ansvar för många barn och vuxna som näst intill aldrig stått på skidor innan. Det har varit väldigt lärorikt och roligt, samtidigt som det funnits flera jobbiga stunder.

Efter vecka 9 som är den mest händelserika veckan här, jobbmässigt. Lär det bli lite mer lugnt och skönt. Nu har jag garanterat de roligaste veckorna framför mig. Solen har börjat titta fram lite då och då vilket är helt FANTASTISKT. Till våren kommer den förhoppningsvis vara med hela tiden. Är extremt taggad på afterskis utomhus, åka mer skidor och umgås med alla härliga människor jag lärt känna här. Ska verkligen försöka njuta av den tiden jag har kvar här.

Det är så sjukt att jag skapat ett helt nytt och annat liv här än vad jag har hemma. Med helt andra miljöer och människor. Herregud vad tråkigt det kommer vara att lämna allt här, usch vill inte ens tänka på det nu. Sorry för att jag flummar iväg. Men jag kände bara för att skriva av mig. Älskar fortfarande detta även fast jag inte gör det lika ofta nu för tiden. Just nu är jag sjuk vilket inte är trevligt. Har legat i sängen sen i måndags. Mår mycket bättre nu vilket är skönt men ska faktiskt till Vårdcentralen idag för att kolla om jag har halsfluss. Fingers crossed.

Ne, nu ska jag ta mig upp från min säng för att värma en köpp med te. Puss och Kram XOXO.


XOXO, Cornelia

Gillar

Kommentarer