Äntligen helg

Hallå där kompisar. Äntligen fredag. Denna vecka har gått sakta framåt och idag var skoldagen fruktansvärt tråkig. Är verkligen helt slut, känns som att jag har tänkt så mycket hela dagen. Varje lektion har hjärnan gått på högvarv. Förutom på idrotten då.. Där sprang alla orientering vilket ungefär alla jag känner HATAR, medan jag själv satt inne och tog det väldigt lugnt. Synd om mitt betyg men skönt att slippa nervositeten.

Vad jag lärde mig idag? Pappa frågar alltid vad jag har lärt mig. Mitt svar är i 9 av 10 fall "ingenting", men idag har jag lärt mig att människan är 50% banan. Den kan ni klura på.

Planen för kvällen är att träffa Astrid. Vi skulle egentligen åkt till Jönköping för lite butikstittande och god mat, men klarar inte riktigt av det. Tyvärr. Där av ändrade vi planen till att jag skulle hämta henne nu vid 17, vi skulle handla och sedan laga en god mat här hemma. Nu är planerna lite oklara. Vi ska träffas, men vad vi gör är en obesvarad fråga. Det lär bli mysigt i vilket fall som helst.

Och bilden. Jag publicerade aldrig bilderna från denna photoshooten då jag helt enkelt tyckte jag var riktigt ful på alla bilderna. Men nu idag ser jag inga problem, så här har ni en liten bild på lilla mig på lilla Malta.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Nouw