2017 recap #1

Januari

Jag startade året på bästa sätt tillsammans med vänner och sen rullade månaden på riktigt bra. Jag tränade en hel del och var riktigt glad och pepp gällande friidrotten. Sov över med bästisarna och pluggade en del. En mycket bra månad.

Februari

I Februari gick jag på min första teorilektion inför körkortet och vi bokade vår resa till Malta inför sommaren. Var också en hel del med vänner, fikade uppe på berg, drog iväg till större städer för shopping och var på en underbar 18års middag. Firade såklart alla hjärtansdag och hade det bästa sportlovet någonsin.

Mars

Startade Mars riktigt bra. Solen började kika fram, vi firade flera födelsedagar i släkten och vi åt god mat hemma. Åkte iväg och åt på pinchos med fina vänner och hade det allmänt bra. 25 Mars drog jag av mitt korsband och det var då året började gå utför. Då kändes det som att livet knappt var värt att leva.

April

Till att börja med, April var en otroligt negativ månad. Jag tyckte att allt sög. Började träna hos sjukgymnast, grät, grät, grät lite mer och stapplade mig fram på kryckor. Tyckte skolan var jobbig, livet var jobbigt. Klippte mig i alla fall, det var härligt. Och det började bli lite varmare.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

torahansson
torahansson,
Åh älskar sådana här årsresuméer<3 kram
nouw.com/torahansson
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
vad kul! Del två kommer imorgon <3 kramis
nouw.com/corneliakarlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Nouw