Hade en utav de bättre dagarna i mitt liv igår, Coldplay var den stora faktorn till det. Man är ju så uppe i låtarna och hela stämningen att man glömmer fota (la ut mycket på snap men endast video), men iallafall.. jag fick med mig några bilder så njut av de och fantisera att ni var på plats med mig. Så jävla underbart var det!♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min första off shoulder tröja och jag är så förälskad, eller förälskad när den sitter rätt och inte så förälskad när den sitter fel. Det är så himla snygg, att jag inte köpt det innan?!
Denna är köpt på Nelly och kan varmt rekommenderar, antar att alla såna här tröjor glider upp lite då och då?♡

Likes

Comments

Nu är som sagt 2 loppet i klassikern gjort och cykeln är ställd åt sidan och baddräkten framtagen. Det känns så konstigt att inte cykla 3-4 gånger i veckan längre utan istället simma 3 gånger i veckan.
Jag hade också planerat för att kunna simmar måndag, onsdag, fredag och kanske ett extra pass söndag. Men det förstördes utav öppettiderna på badet. De ha verkligen satt upp de sämsta sommartiderna. Jag börjar 9 på måndagarna och hade då tänkte simmar innan men de öppnar inte förrän 8 och det hinner jag inte, tänkte då simmar på kvällen men nej då stänger de 18 och jag slutar inte förrän 18. Så hela min träningsplan förstördes. Får nu istället simma tisdag, fredag och 1 gången på helgen(alltså förmodligen inte ett extra pass), missar därmed även ett crossfit pass på tisdag, ett pass jag verkligen vill gå på.. men man kan inte göra allt i värden och just nu går klassikern först.

Nu var det dock inte det jag skulle prata om men Aja. Istället för att simma eller cykla på måndagar som jag brukade göra ska jag försöka få in ett löppass istället. Jag tycker det är bra att redan nu öva på löpningen, sista loppet i klassikern är löpning, dock inte förrän i slutet på september men det känns skönt att vara ute i god tid. Idag sprang jag 2,5 km och utifrån det kommer jag bygga på mer fler meter!♡

Likes

Comments

Äntligen börjar de svenska jordgubbarna komma, dock riktigt dyra men man kan inte motstå att köpa en liter lite då och då.
Sedan typ 3 år tillbaka äter jag helst mina jordgubbar utan något alls. Ibland kan jag lyxa till med lite glass men helt bara själva. Vet att många äter med grädde och socker, eller bara socker men jag tycker att det är synd att förstöra med något, de är ju så goda precis som de är.

Nu ska jag iallafall njuta av en skål med jordgubbar, sen är det dags för sängen. Sista arbetsveckan sedan 1 veckas semester!♡

Likes

Comments

Kolla vilka otroligt fina blommor som jag fick av Måns häromdagen. Tror han kände sig lite dum när han såg att jag strök alla hans skjortor i måndags, något som han sagt att han ska göra i typ 2 veckor. 🤣
Tycker det är kul att se folk uppskatta saker och jag vet att Måns hatar att stycka sina skjortor så varför inte göra det åt honom. Dock får det inte blir något han tar föregivit(torts att jag gjort det 3 av 5 gånger).

Brukar ni göra saker till era pojkvänner/sambos som ni vet att de hatar att göra?♡

Likes

Comments

Om mindre än 1 månad är det dags för 3:dej loppet i en tjejklassikern. 1 km simning i Vansbro.
Jag har aldrig riktigt varit en tjej som tyckt om att simma och speciellt inte när man gick i skolan. Försökte alltid ha en ursäkt för att kunna skippa det, men de senaste 2 åren har jag faktiskt åkt till badhuset frivilligt. Det är en sån skönt träning och samtidigt som det är jobbigt är det avslappnade.
Igår simmade jag 1 km på badhuset och det tog ca 40 minuter, vilket betyder att det kommer ta ca 1 timme för mig att simma 1 km i Vansbro. Jag hoppas jag kan träna upp mig och få en bättre tid.
Fram tills det är dags för loppet kommer jag köra 3 simpass i veckan och försöka få till 1 simpass utomhus. Dock när det börjar närma sig lite mer ska jag försöka göra alla pass utomhus, är så glad för min våtdräkt för annars hade jag aldrig hoppas i vattnet ute!♡

Likes

Comments

.. sedan vi sist hördes. Känns som det är en vecka sedan jag sist skrev, men jag har verkligen inte haft tid till att skriva något här. Två stora saker har hänt sedan sist och den första saken är att jag äntligen fått min bil! Jag är så glad att den äntligen är här!!

Resten av veckan har inte sett helt ut som en vanlig vecka. I torsdags fick jag gå hem från jobbet då jag inte alls kände mig bra när halva dagen gått, hade sån himla huvudvärk så jag kunde inte stanna kvar. Låg i sängen mesta dels av den kvällen och låg jag inte i sängen så packade jag inför helgens aktivitet.
Fredagen jobbade jag bara till 10 och efter det åkte jag, Måns och familjen mot Motala. I Motala skulle jag köra mitt andra lopp mot en klassiker, cykla 10 mil. Lördagen skulle jag då spendera minst 5 timmar på en cykel och kl 7 ringde klockan för frukost. Jag var absolut inte lika nervös inför detta lopp som jag var inför Vasa men trots att jag var säker på denna gren så var jag ändå nervös. Men loppet gick iallafall bra, jag och min syster kom i mål på 5 timmar och 25 minuter. Denna gång gjorde vi loppet tillsammans och därmed kom jag in på en liten sämre tis än vad jag trodde, men så kul att genomföra loppet tillsammans med min syster.

Resten av lördagen var jag så trött och jag tror resten av familjen också var det så vi åt ute, spelade lite spel och gick och la oss. Vi hyrde 2 jätte fina mindre hus som hade den bästa utsikten. Direkt nedanför trädäcket kunde du sätta dina fötter i sanden, så himla mysigt.

På söndagen åkte vi direkt efter frukosten och det var skönt eftersom det tar ca 5 timmar att ta sig hem.
Nu är det måndag och ny vecka, en vecka utan lediga dagar men sen nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar sen tar jag helg. Jag längtar!♡

Likes

Comments