Funderar mycket på att stänga ner denna bloggen helt och hållet?
Jag glömmer hela tiden att blogga haha.

Allting flyter på så bra här, har skaffat gymkort, fixat nästan alla julklappar. Jag jobbar och sedan hänger med kompisar. Finns inte så mycket att säga, ta vara på er i jul! /C

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När man glömmer bort att blogga så är det så himla svårt att återberätta tycker jag.
Jag var med lara och brianna på en roadtrip, på 3 dagar hann vi med 6 stater, fyra på samma gång och det var 0 celsius till 30 celsius så det var en himla skillnad. Och bil bolaget vi hyrde bil med gjorde fel med bilarna så dem gav oss en as snygg chewy!! Lyckostar vi är!!
Det var super kul men orkar inte berätta allt.

Helgen där efter så jobbade jag på fredagen och efter det så kom lara så stack vi och åt donken med Johanna. På lördagen hängde jag med brianna och hennes värdbarn och sedan stack jag ut med lara och hennes pojkvän och hans två kompisar och när vi var ute i downtown mötte zuzanna upp oss och vi gick till en klubb som var sååååååå nice. Träffade även en svensk ute.
På söndagen så hade jag au pair möte 1 h iväg och sedan jobbade jag. Lara kom till mötet med mig och brianna jobbade med mig på kvällen. Skönt! Efter det stack jag och brianna och träffade T, vilket var kul i och med att han är iväg för 2 veckor nu och träffar sin familj.

Denna helgen åker jag till Arizona med min värdfamilj och har blandade känslor, vill åka för att spendera tid med dem men sedan kommer jag sakna alla kompisar här så det är lite jobbigt.. men men, nu ska jag vara mer aktiv på storytime!! / C

Likes

Comments

Så, nu har jag glömt att blogga igen.. förra fredagen så stack jag och lara efter jobb för att kolla på solnedgången i sunset cliffs, riktigt vackert!
Efter det så blev det spontant hem till mig, byta om, mötte brianna och sedan kom laras pojkvän och hämtade upp oss så vi var hemma hos honom, hans kompisar kom, vi drack och spelade beer Pong och bara hängde. Riktigt nice och chill.

Lördagen var en lugn dag, jag hängde med brianna hela dagen och på kvällen tog vi oss för att träffa en ny au pair och en student på sdsu, båda var svenskar så det var kul.
Efteråt blev det sleep over med brianna.

Söndagen jobbade jag men brianna var med mig ändå, och när jag var off så stack vi till Naval basen och kollade på bio.

Denna helgen - halloween helgen har däremot sett ut lite olika. Jag brianna och lara var ställda på att vi skulle ha en fest hos mig med andra au pairer, men det blev inställt så vi sa till oss själva, myskväll hos lara så vi åt bakpotatis och majskolvar. Alla chillade men sedan fick vi något ryck och började dricka och sedan stack vi ut downtown, men det blev inte så mycket av det då vi inte kom ut förrän 12.30. Men klockan 4 hoppade vi i säng.

Lördagen tog vi det ganska lugnt? Jag fick köra hem brianna på morgonen och där efter låg jag i sängen från 11 till 4... jag vet, inte bra...
Men sedan hämtade jag upp lara, vi åt lite kvickt och sedan stack vi hem till mig och började förbereda oss för min första utgång här i San Diego, och det var otroligt. Amerikanare är ju dumma, en kille lyste på våra fake id, han såg att dem var falska, men han bara " hmm ja mycket troligt, bra ids, kom in tjejer så får ni en flaska champagne " Hahaha, bästa!
Efter det mötte vi laras vän, och vi festade med dem. Hittade en klubb, inget rasistiskt men det var bara svarta människor och jag och lara hahhahaha.
Musiken var väl inte min stil men alla var så himla chill så det var så roligt. Jag och lara hittade några kill kompisar så vi hängde med dem och sedan drog vi oss hemåt och klockan 3 sov vi som stockar.

Söndagen var jag med lara exakt hela dagen, vet inte hur glad jag är för att ha den tjejen här. Vi åt burgare, shoppade och bara allmänt hängde.

Nu sitter jag här i mitt rum och är ledig 2,5 h till. Är så himla trött så nu ska jag ta en nap! /C

Likes

Comments

Haha som rubriken lyder så är jag tyvärr inte så bra på att blogga längre?!
Har faktiskt skaffat mig ett liv här och allting går så snabbt så känner inte att jag hittar tid till att blogga men ska försöka samla ihop mig och berätta om helgen.

Så i fredags efter jobb så åkte jag hem till Lara och hennes värdbarn, mös med snapchat, videos och gottis.
Stannade faktiskt ganska länge (inte likt mig) men var tvungen att dra mig hem för jobb kl 10 på lördags morgonen kallas..

Jag och barnen stack till Babola park och åkte tåg runt + lite karuseller. Vi försökte vara borta så länge det gick pga att föräldrarna förberedde för dags festen (2-6) oktober fest!! Yay.

Blev full och bakfull säkert 2-3 gånger den dagen/kvällen, helt sjukt vad amerikaner dricker, jag kan inte Hahaha!
Sandra och brianna var med mig på festen, det var 80 vuxna och 30 barn ca så det var craaazy. Vi åt god mat, lyssnade på live band, drack och drack lite mer. När kvällen närmade sig så spelade vi spel (left, right and center) det är ett spel om pengar och personen som vann, vann 400 svenska kronor, helt sinnes.
Vi spelade även beer Pong som jag stolt kan säga att jag klådde alla, fan va gött det var haha.

Kvällen avslutades med dricka och snack i mitt rum och när brianna och den nya au pairen i området (flor) stack hem så somnade jag gott.

Söndagen var en dramatisk dag, krockade här på motorvägen innan bron till ön. Jag gjorde ett litet misstag men personen som körde in i mig glömde kolla döda vinkel och inprincip tryckte mig emot kanten. Så när vi kom av bron, skrek lite till varandra och efter 50 minuter kom polisen, sa direkt att killen jag krockade med hade rätt och sen var han nöjd och stack, polisen sa till mig att kanske ta ett körkort här men sen var det löst, så jävla onödigt att vänta 50 minuter på en polis som blev klar på 2 minuter, jäkla vad arg jag var, inget hände med bilarna och alla personer var oskadda så såg inte problemet...
var iallafall en surskalle hela kvällen och gick och la mig 5 PM...

Nu denna veckan har jag bara jobbat och tränat, helgen blir träffa lite nya au pairer, hänga med lara och brianna och sedan jobb på söndag!

Saknar er alla i Sverige så mycket, vill krama om er!!! Men hoppas allt är bra så hörs vi nästa vecka eller liknande, puss och kram / C

Likes

Comments

Så vad jag gör på veckorna är inte ens roligt att berätta längre för allt jag gör är att jobba och träna.
I fredags var jag ledig för jag jobbade torsdags natten, så jag och brianna åkte och köpte halloween utklädnad, jag ska vara en städerska (nej mamma, min klänning är inte kort och sexig för jag ska gå bus och godis med barnen).
På fredags kvällen kom några au pairer över till mitt hus och vi hade lite dryckes lekar som ledde till katastrof men det löste sig, fulla människor har något problem med att spy i min toa så det var spya på min matta.. mindre roligt. Lara slagga hos mig och vi spenderade morgonen med youtube videos haha.

Idag har jag varit med en au pair från Tjeckien, vi åt middag, snabb shoppade och kollade amerikansk fotboll (som jag för övrigt älskar!! Så spännande fast jag inte kan reglerna).
Det enda negativa var att tjeckiska tjejen inte gillade det och jag körde henne dit så efter 1,5 h så lämnade vi...

Nu har jag chillat, lyssnat på musik, pratat med min syster och hennes barn. Nu är jag super trött då klockan är 2 på natten och jag vaknade 8 igår och gick och la mig 3 så min sömn är inte den bästa..

Allt är bra med mig, hoppas allt är bra med er med /C

Likes

Comments

Jag har varit i staterna nu i 2,5 månader, och tiden bara springer iväg. Så om 2 veckor har vi en as stor fest här med över 100 människor, om 3 veckor är det halloween, om 4 veckor planerar jag och lara att resa till Chicago över helgen, om 6 veckor åker jag till tuscon, Arizona med familjen i 1 vecka och sedan är vi redan i december och då är det jul&nyår och sedan kommer mamma och pappa och då har jag redan varit här i 6 månader!!

Helt sjukt att allt går så snabbt och sedan efter januari så hoppas jag att jag kan resa lite mer till tex SF, Hawaii, nigra falls, NYC, Florida, Washington DC och massa andra ställen!

Klockan här är bara 8.20 och familjen har precis gått ut genom dörren, tack gode Gud för att barnen har sprungit och skrikit enda sedan 6.30 så nu ska jag somna om, älskar helger fast jag jobbar kväll ikväll.
/C

Likes

Comments

Tänkte berätta lite för er vad man gör som au pair och min vardag.
Att vara au pair är en konstig känsla, du bor med din boss men samtidigt är dem din andra familj här på andra sidan jordklotet.
Mina dagar brukar se ut såhär:

Måndag: jag går upp, gör M redo för skolan (solkräm, håruppsättning,kläder, borsta tänderna) och K redo för att följa med oss dit. Lämnar henne och sedan traskar jag och K hem igen (hennes skola är två blocks iväg, tar 2 min att gå).
Jag äter frukost och K äter sin andra frukost.
Vi leker hemma till ca 10 och sedan åker han med sin pappa 10-1 och under den tiden så gör jag tvätten och plockar undan lite smått hemma här.
När dem kommer hem igen äter vi lunch och sedan går jag och hämtar M och sedan tar pappan M och gör något med henne medan jag har K. Vi leker mest hemma på måndagar, vet inte varför det har blivit så men jag gillar det. Jag duschar M och K när M kommer hem och sedan äter vi middag och sedan är jag off och det betyder att jag går och tränar från 5.30-6.30 och sedan somnar jag gott.

Tisdagar: jag gör M och K redo för skola och förskola. Lämnar dem, kommer hem och äter frukost och sedan brukar jag antagligen ta det lugnt eller möta upp en kompis. Hämtar sedan upp K en timme innan M och sedan hämtar vi tillsammans upp M. När vi kommer hem är det att äta snack snabbt och på med balett kläderna och sedan går vi till biblioteket på en aktivitet där och så kommer mamman och hämtar M och jag går hem med K och sedan badar jag honom och lagar mat och sedan är jag off.

Onsdagar: jag jobbar med K hela dagen, börjar som vanligt med att göra M klar för skolan, vi lämnar henne och sedan brukar vi möta upp kompisar på lekplatsen eller åka någonstans till zoo eller liknande. Vi kommer hem, äter lunch och sedan går vi och hämtar upp M, snabbt hem, äta snack och sedan på med simkläderna så går vi och simmar, efter simningen badar vi och varannan onsdag är vi stressade för M har girl scout so vi skyndar oss dit och sedan är jag off.

Torsdagar: jag gör M och K redo för skolan, lämnar dem, kommer hem gör tvätten och städar undan lite. Hämtar upp K och är ensamma i 1 timme och sedan hämtar vi upp M. Vi äter snack och jag fixar någon playdate på lekplatsen, vi går dit, leker länge och sedan går hem och tar ett bad och äter middag och sedan är jag off.

Fredagar: jag har K hela dagen, så gör M redo för skolan, vi lämnar av henne. Vi äter frukost och sedan går vi till story time på biblioteket, vi är där en stund och sedan går hem, äter lunch, leker lite och sedan går vi och hämtar M, kommer hem med henne och leker hemma och gör henne redo för balett. Vi äter snack och deras mamma hämtar upp dem och jag är off.

Helger är jag oftast ledig, men ibland får man jobba men då myser vi mest med en film i soffan och gottis.

Ha det så bra! /C

Likes

Comments

Så torsdag runt klockan halv 1 kom Annie hit till San Diego från LA! Super kul, träffade henne i New York på förberedelse kursen.
Torsdagen jobbade jag egentligen till 6 men blev släppt 5, så vi fixade oss och klockan 6 rullade bilen mot fashion valley - shopping och mat, det blir inte bättre?!

Fredagen jobbade jag som vanligt 7-4, men Annie sov in till 8 och sedan åt vi frulle tillsammans med K och åkte till Babola park som för övrigt är den finaste parken jag någonsin sett + den är hur stor som helst. För att komma från ena änden till andra så får man ta en liten tur buss haha.

Blev släppt runt 3.30 den dagen, också tidigare än väntat. Vi fixade oss, chillade och sedan stack vi stranden och väntade på att massa au pairer skulle komma till min bonfire.
Vi var väl 10 tyskar, 5 svenskar, 1 australiensare, 2 tjeckiska, 1 Brasilska och 1 colombian och några amerikanska killar.
Jag och Annie landade i sängen runt 1, men var uppe kl 7 igen.

Lördagen började dragandes i sängen sedan åt vi frukost och drog oss mot target och sedan Ikea, lunch och godis blev fynden där.
Sedan drog vi hem och direkt till stranden för 1 timme eller 2 där och när vi kom hem igen så fräschade vi upp oss och sedan hängde vi med min värdfamilj och åt gott grillat kött med dem!

Brianna droppade in vid 7 och vi alla började dricka ikapp, jag fick i mig 2 stora glas med redbull vodka och 2 glas med smirnoff och Sprite och det var ganska lagom. Brianna trillade av stolen, somnade på golvet och beslutade sedan att cykla hem istället för att följa med på college festen. Annie var go och glad, full och och fräsch så Sandra körde oss till min amerikanska vän Stefanie och hennes killkompis så där hängde vi innan vi stack till college partyt.

College partyt var kaos, det var så många människor över allt och det var helt loko. Polisen kom så vi smet ut och kom undan smärtfritt (annars tar dem alla på festen, polisen här suger).
Vi slutade i stefanies killkompis hus och där hängde vi mest tills klockan 2 då vi tog en uber hem. Efter Annie hade spytt lite så däckade jag i sängen runt 3.30 och Annie då med.

Nu är vi vakna och ska nog till beachen för att sova lite mer, haha. Här var en snabb halv lång uppdatering, måste bli bättre på detta /C

Likes

Comments

Idag har jag varit här i staterna i 2 månader, helt sjukt!
Denna veckan har varit super seg, men några toppar var att mitt träningspass gick super bra, blev bestämt att Annie kommer hit på torsdag från LA, Lara kom hem från Tyskland och har haft mysig tjejkväll.

Jag bloggar inte så mycket för jag vet inte riktigt längre vad jag ska skriva, vardagen är som i Sverige och helgerna ganska lika också.
I fredags mötte jag 3 svenska tjejer på cheesecake factory, mysigt och i lördags chillade jag och sedan var jag och brianna ute här i Coronado men avslutades i mitt rum med selfies och gossip girl.
Och idag träffade jag en syd afrikansk au pair med brianna och sedan stack vi och shoppa.

Jag har fått feber och är super förkyld men sånt är livet, annars är allt bra. Hoppas allt är bra med er med / C

Likes

Comments

Och idag var det måndag...
På schemat stod playdate, jag lämnade av M på skolan och sedan stack jag och K till sunset park och mötte Martina med sina tvillingpojkar och brianna som var ledig kom också och satt och prata. ( älskar det speciellt för att K gillar henne så mycket så hon leker med honom haha )

Eftermiddagen var ganska tråkig, jag hämtade M och hennes kusin som jag gör varje dag, M och värdpappan stack och simmade och jag, kusinen och K åt snack och sedan kom kusinens mamma.
Tycker det är så mysigt att jag har kommit så pass nära dem som jag har att dem kan be mig om tjänster och jag kan be dem.

I söndags var jag och brianna och shoppade och det blev träningskläder, en blus, strumpor och 1 fantastisk fin väska!!
Vi stoppade även på in och out på vägen hem och sedan hade party i min kära bil på vägen hem, älskar att vara grov med henne då man måste vara så fin med allt man säger här annars (snälla, tack, ursäkta mig, förlåt) hela tiden går dem orden i min hjärna..

Imorgon ska jag lämna ungarna på preschool och skolan och sedan möta brianna för frukost och sedan jobbar jag jättelänge.
På onsdag går min dag förhoppningsvis super snabbt då jag ska till zoo med K och Brianna, K och M har simlektion 50 min efter M slutar skolan så det är inprincip snack, toa besök och på med kläderna och sedan går vi, och när jag slutar har jag min tränings klass Woho!

Fick även paket av mina kära föräldrar och hann med ett snabbt och värdefullt samtal med dem härom dagen, mamma och pappa om ni ser detta , jag älskar er så himla mycket och jag saknar er till Sverige och tillbaka, tack för ert stöd /C

Likes

Comments