Hej igen som jag sa i förra inlägget så skulle jag göra ett inlägg om där jag berättar om min ponny så här kommer lite fakta om henne!

Ekslätts spirella
är hennes fullständiga namn men till vardags kallas hon alltid för spirella och det är spirella jag kommer andvända mej av i bloggandet.

Hon är ett sto född 2008. Spirella har en stor personlighet och är super snäll jag fick spirella den 23 maj 2015.

Jag har tävlat en del med spirella i ponny trav med blandade resultat, men jag är väldigt nöjd och stolt över resultaten trots allt.

Vår hemma bana är Visby och hennes rekord i ponnytrav är 2.38,9 i volt och 2,34,5 i auto.

Jag är i stallet mycket nästan hela min fritid går ut på att vara i stallet, häst sport i huvudtaget kräver mycket tid slit mod och jobb men allt jobb ger verkligen resultat och man får vara med på reser och se hur allt utvecklas det är det som gör det häst sporten så rolig.

Jag hoppas iallafall att ni fick lite information om spirella och tycker min blogg är bra en så länge, kom ihåg att skriva förslag på vad ni vill läsa och se på min blogg fram över! Ha det bra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 230 Readers

Likes

Comments

Jag heter Cornelia, jag är 13 år och håller på med ponny trav jag har en ponny som heter Ekslätts spirella mer om henne kommer ni få i ett annat eget inlägg.

Jag
har valt att ta tag i bloggningen igen jag hoppas verkligen ni kommer tycka det är lika roligt som jag tycker det är, jag ska försöka uppdatera varje dag fram över ni får jätte gärna skriva förslag om vad ni vill ha för inlägg eller bilder framöver men jag hoppas ni kommer tycka att min blogg är bra och intressant!

Hoppas vi ses i fortsättningen och att ni vill fortsätta läsa min vardag!

  • 228 Readers

Likes

Comments